Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Jokić i Nurkić igraju košarku i zarađuju milione u NBA, na Klixu se sitni kompleksaši prepucavaju na nacionalnoj osnovi, a njih dvojicu ladno zaboli k...c i za Srbiju i za BiH.
Kume, potpisujem svaku.
Pa nebi rekli da Jokica zaboli za Srbiju. Mislim ako Jokica zaboli za BiH i nece da igra za nju, ne mozes to reci za Jokica. Jokic je ponosan srbenda i igra sa ponosom za najbolju evropsku reprezentaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjajni igrači i Jokić i Nurkić, sigurno dva najbolja centra sa prostora ex yu a među boljima u Evropi. A prepucavanja koja sljede su odraz kompleksa niže vrijednosti!
@milers vucevic ove sezone ima već dva tripldabla. Njega bi svrastao ispred nurkica koji ima prevelike oscilacije u igri. Jokic>vucevic> pa čak i marjanovic pa nurkic. Realno.
@Reporteristine Ups, Vučevića sam nepravedno izostavio, trojica znači a ne dvojica!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako ga je Jojkic poslao po cevape,auuuu..I to one Sarajevske :D
da se razumijete u košarku onda bi znali ta je samo Dame PG a da CJ i Napier nemaju ni 2 ass po meču... i vi očekujete da to ide punih 48min... Smiješno je porediti Denver vs Portland jer bolju ekipu ima Denver... napier vs Muray , Turner vs Chandler , Plumlee vs Aminu ,,, jasno je ko je nadmoćan... CJ i Harris su tu negdje... Jedini ko je mogao napraviti prevagu je Nurk ali bez kv. playa je to nemoguće... da je igrao Dame pobjedio bi Portland
Nurkić udvojen,bez lilarda kud češ dalje kad im je onaj bogalj Evan Turner bio medju najboljim pojedincima u Portlandu Nurkić mora da se malo odvaži jer ovaj tim realno ne može ništa veliko da napravi..
@milers, @reporeter....
Skupio 1 skok... samo na klixu.
Dobro, sad je 2:1 za Jusufa. Mada ga nije sam Jokić zaustavio (jer to ne može) već udvojeni Plamli i Čandler. Da je igrao Lilard bilo bi opet po guzici.
Realno da je igro Lilard bilo bi drugačije ovo je prvi put da Denver pobjedjuje Portland od kako je Jusuf tu..
vidi se da ovi komentattori jako dobr razumiju košarku.... Pa Portland je pobjedjivao Denver samo i siključiva na kombinaciji Dame -Nurk... damea nije bilo i Juka nije mogao sam... U prvih 5 minuta Juka je učio košarku Jokića, 6 poena naprema 0 poena za Jokića... Izadje Nurk iJokić ekspresno postiše 11 poena haman u nizu preko davisa i Colinsa...Dalje je samo bilo stvar rutine za Denver... Stots je gori od Mense Bajramovića dtručnjak...
@ars1946 Hahahaha prvih 6 minuta nurkic šest poena i ostao na tome Hahahaha, Jokic u + 29 dok je na terenu a nurkic -28 dok je na terenu. Ali eto nije nurkic mogo sam bez dame'a. Hahahahaha .
Eto ti si poznavaoc pa analiziraš 5 od 48 minuta igre, dobro nisi izveo analizu na osnovu jednog napada.
Hajde šta bi sad. Ovo je ako se ne varam njihov prvi međusobni duel u kojem je Jokić bio bolji. U prethodna 2 Srbi su kmečali. Jokić i Nurkić se pri ovim susretima srdačno pozdrave na početku i na kraju utakmice tako da ustvari samo mi i podižemo nekakve tenzije kao npr Bošnjak vs Četo ili Srbin bre vs Baliya 😂😂
@moaner57 jeste nurkic imao bolju utakmicu predhodno, ali je tada Jokic imao lošu utakmicu sa 17 poena 8 skokova i 9 asistencija, sto ne možeš porediti sa nurkicevom lošom utakmicom od 10 poena 4 izgubljene lopte i samo jedan skok.
@Reporteristine To o čemu ti pišeš je Jokićeva statistika za utakmicu odigranu PROŠLE sezone. U toj utakmici Nurkić je ostvario rekord karijere u poenima i skokovima. Druga njihova međusobna utakmica je igrana ove sezone. Nurkić je i tada bio bolji, a Jokić je tada ubacio 5 ili 6 poenčića, par skokova i asistencija, sve uglavnom ispod 10. Provjeri, ako mi ne vjeriluješ pa pa
Bravo nurk, deset poena na deset šuteva, odlično. Uz to, jedan skok uz četiri izgubljene lopte, bravo majstore, nurkic rastura. A onaj Jokic nema pojma, više asistencija nego nurkic skokova hahahahaha.
@FNM upravu si, ali ovaj je put Jokic imao čak i više blokova nego sto je nurkic skokova.
Jel to doš'o internet i u Gacko, eee sila ste. Megalopolis gradova Bileća, Gacko, Nevesinje, Han Pijesak i njihova pozdravna numera Vuk je u nas domaća životinja 😉😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razbio ga Jokic.Nurk nije znao jel pos'o ili je dos'o.