Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Nurka naš. Sretan ti Bajram i puno uspjeha ti želimo.
Bogdanovica razbio ko zvecku
Doktorski
Zasluzio je svu srecu ovog svijeta. Onaj lom noge bi 95% ljudi psihicki unistilo, ali ne i bosnjackog gaziju!
Hahaha kakav doktor 😎
Momak posti citav dan i onda baci ovaj pas. BOSNJAK!
ocito niste gledali Nikolu Jokica, koji to cini cesce od LeBrona, ali ne cudi me od vas
Jokic moze sanjati ovakvo dodavanje. Ovo je u centimetar precizno.
Jeb* vas i glovo i iute kredit vise
...odlicno odigrao,ali sut iz igre ocajan,mora to popraviti,fula zicere i otvorene suteve sa poludistance...sto se ostalog tice sve odlicno,odbrana pogotovo.
Malo mu je falilo samopouzdanja i strpljenja u napadu.. malo zazire od goberta, koji je bio dvaput najbolji defanzivac NBA. Medjutim, Juka je imao 11p/15r/6as/4blk/3stls/1to... stvarno fantasticno.. ono sto brojevi ne pokazuju je odlicna odbrana. Treba reci da je ovo jako vazna utakmica za Portland, kao i ostale dvije.. od kojih se ne zna koja je teza... Finiks i Denver. Lejkersi i Dalas imaju lake protivnike.. nece lako Portland do 6 mjesta.
Ovo je zaleđe..😂😂😂
polovni programeri ne radi vam video na iphonu
Klasa
Big Nurk !!! Nas Amerikanac!
u jokicevom stilu je asistencija evo da se malo rumuni smire ,upalili se jutros vidim.Bajram Serif Mubarek Olsun
Jokic nema asistencija vida ove,jokic igra u ekipi gdje je sve podredjeno njemu..dal nurkic igra bez dva skoeo najveca potrosaca lopti u ligi imao bi statistike daleko vece nego iko u ligi
U prevodu u Jokicevom stilu koji ima najvise asistencija na bas ovaj nacin u celoj NBA
Kad ćeš za repku akobogda
cuj u lebronovom stilu hahahah
Ajde ne lupetajte,niste dovoljno gledali kosarku ili nepotrebno dizete Nurkica u nebesa,ovakve asistencije su vidjene milijun puta..Ima jedan igrac is susjedne drzave koji to vrhunski radi ali necu da mu spominjem ime da ne bi doslo do rasprave,upuceni znaju na koga mislim..P.S. odlicna asistencija.
Dal taj igrac igra sa mekolumom i lilardom imao bi statistiku ravnu bruk lopezu tako da ne lupaj idi kopaj krtolu