Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno Juka!!!!!
Sretno Jule, da te Lillard filuje asistencijama!
al se preznoji Nurke. je li od reflektora ili nervoze…
dobar je juka..samo da ne glumi cousinsa..uzor bi mu trebao biti marc gasol
makar je cousins igracki gledajuci najbolji centar lige. kao lik je odvratan, ali ipak ima fore i prostora za zajebanciju i prepotenciju jer je stvarno dobar. nurkic treba prvo poraditi da dodje na taj nivo. najgore je biti bahat a nemat osnove za to.
Pogledao sam roster Portlanda, Juka tu baš ima prostora i nadam se da će se posvetiti treninzima i igri, a ne qrčenju. Može biti jako dobar, sve je do njega. Vjerujem da ćemo sad vidjeti pravog Juku u najboljem svjetlu.
...jedno su želje a drugo su pozdravi...samo istrajna borba,rad i disciplina...!!!
Ahahhahahahahahahah sleng mu je ko da je odrasto na sred Menhetna a ne u sred sela pored Zavidovica!!! Ides Jukaaaa!!! Pokazzzziiii im svoje zmijskoooo teeeeeloooo 😂💪🏾
Prvi Baja Portlanda!
i ja zelim svasta al zelje su jedno a mogucnosti drugo
Glupane mogao si biti medju najboljima, niko ne voli seljacko ponasanje. Spusti loptu, nisi Bogom dat, uci i napreduj i prestani pustati Baju !
Jusuf ima izgleda posbnu ćud, nije od onih igrača koje odmah cijela svlačionica i navijači zavole, ako ništa barem zbog profesionalonosti. Pratim ga skoro svaku utakmicu, komentare na fb o njemu, uglavnom ga navijači ne vole, mislim da bi trebao poraditi na sebi u tom segmentu, malo više profesionalnosti u trenucima kad ti je najteže, a skoro svi su primjetili zadnje utakmice u Denveru da je igrao u manjoj brzini, djelovalo je kao da se ne trudi..