Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to Juka mangupe,boli te kk. on na zalasku ti u usponu.moras gradit ime taki ti je NBA i profesionalni zivot.
Tako je Juka je*i mater i Jamesu i ovim napacenim klixašima koji komentarisu protiv tebe.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Samo prgavo I bahato, tako i treba, drugačije u Americi i ne možeš uspjeti.
dobar si "mali", al s rogatim se nije bost'. Ko kad bi se Pjanic rugao Ronaldu...nidje veze...talenat Juke je neosporan, ali James je King s razlogom, poklopi se i igraj...
Komentari su vam pravi mahalski ono sjedis na haustoru pusis cigaru i govoris djeci da bi dobio Nurkica 1 na 1. Momak je najbolji bh kosarkas, ima prosjek 16 poena i 11 skokova u ovoj sezoni, a prosjecno igra 25 minuta po utakmici, u najjacoj ligi na svijetu.
mahalski se slaže s tobom
Ovo meni baš super ne znam šta ste se okomili na čovjeka. Ovoga je bilo puno više prije u košarci, ovako nekih poteza. Sad sve nešto umjetno svako kao poštuje svakog bitno da se odradi utakmica i da legne na račun cifra.
Naš si ali.... nemoj se prosipat.
nurkić je samo pokazao da je seljak. ništa novo.
Da podsjetimo :D LeBron James EPIC Dunk Over Jusuf Nurkic / Cavs vs Blazers https://www.youtube.com/watch?v=GslU3xI0hQg
kad seoska lola dodje u bijeli svijet
papak bosanski...
James 44 - Nurkić 21 lakersi 126 - portland 117 Ko plačena kraju?? :))))
jusufe, da te podsjetim sta ti je tatica uradio prosle sezone https://www.youtube.com/watch?v=GslU3xI0hQg
e cuj jusufa balijanera, pa sta ces ti jamesu pokazivati jadnice , ti kad budes na njgovom levelu i igrao kako je on igrao javi se