Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe kako kmeče. Svu svoju muku i mržnju prema Bošnjacima skoncentrisali na Nurkića :D A kad Dončić fasuje kazne i po 40. 000 dolara zbog prljavštine i poganluka koje konstantno provodi onda to nije ni vijest. Nigdje ne možeš pročitati ništa o Dončićevim napadima primitivizma koji se viđaju skoro svaku utakmicu koju igra. Ali vijest je da se Nurkić raduje porazu ekipe u kojoj igra lik koji ga je majmunski nokautirao. Kme-Kme-Kme
Seljačina i twitter efendija!! Blokira kritičare, sere a sve gori. Primitivac bez ikakve vizije. Evo šutira slobodne 40% od kako je ramazan počeo.
Mora da je dobro ubo, dok ga napadaju.
nas si ali je cinjenica da si ser onja
Ne govoriti dobar bosanski mislim to se zove ...Bilmez...
Nurka libo te, imaš najveću vugla u NBA. U maju za Bosnu.
Gluppan i seljačina iz Svojata...
Mozda i nije trebao,ako ima svađu sa Greenom ne treba klub mijesati ali nista to nije
Neka show-a, ali brate ne ide da ti prozivas 4x sampione… 🤔
puno
Malo NBA komedije, sta se palite, uvijek je bilo zabavnije na terenu i van "zadirkivanje", to i sam volim. Warriorsa sam fan, ali ono sinoc je bilo za ispadanje iz lige... CP3 poena, Klay 0 od pola sata igre.... ma daj ba... Smatrao sam da mogu Kingse dobiti, ali bi sigurno ispali od Pelikana. Kingsi ove sezone daleko losiji, plus nije igrao Monk. Realno ako ovo nisu mogli proci, warriorsi trebaju tesku rekonstrukciju tima.
Tužan kraj za Warriorse, očekuje se da ce svi napustit ekipu.
Nista cudno od co primara cija je inteligencija manja od broja njegovih patika.
Nevjerovatno licemjeran i glup narod. Halo utopisti, neupucen covjek bi pomislio da zivimo u jednom dobronamjernom okruzenju gdje lale ne prestaju cvati, pa se osjecate duznim iskritivati svaki moguci postupak, ne bitno o cemu se radilo i ko bili glavni akteri. Ovo je hype od kojeg NBA zivi, i tako treba biti! *ebi ih Nurk, ne vadi.. sve dok traje :)
Zapjenili balavci na Twitteru 😂
Ne samo sezone, ovo je kraj Warriorsa