Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarcu je data brada da se razlikuje od žena, to što ste vi tetkice pa se brijete i imate fobiju od brade je vaš problem.
@Erko_sa sto su muskarcu date bradavice erko?
Sve najbolje majstore!
fura se na muđehedine
klasicni sumoseca,drvoseca i kamenorezac.karakterna seljacina.sad je u nekom nacionalistickom fazonu.otkad ste ga ispljuvali za baju,nema vise baje.solidan nba centar kakih u nba ima desetine.ono sto on nema kao i vecina centara je kosarkaski qu i vecu zelju da asistira,nego poentira.kroz istoriju kosarke malo je takvih centara a jedan je nikola jokic.denver da ima bolje bekove uzo bi titulu.nemoze jokic sam
@gooUser1583758161 koji kompleksi u životu tebe drmaju da mi je znat. Loser koji visi pljuvajuću druge na Klixu. E jado jadni kako si bijedan.
@gooUser1583758161 Kao prvo, moraš ponoviti pravopis. Od početka. Ne smeta mi ekavica, iako je kod tebe neprirodna, ali veliko i malo slovo smeta, "kakih" smeta, "nemoze" smeta... Iz tvog teksta može se zaključiti da si nepismen, neobrazovan, isfrustriran i iskompleksiran, a uz to nacionalista. Mislim da bi ti bio sretan kad bi mogao biti drvosječa ili kamenorezac, ali nemaš dovoljno visok IQ a ni obrazovanje za ta zanimanja.
Naprijed SINE BOSANSKI!
Nije platio janje
Puno zdravlja i uspjeha zelim ti Jusufe Bosanski Dive...