Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkić, Pjanić, Dzeko....i ostali (vecina) uspjesni sportisti i gradjani BiH porijekla (nauka, business, kultura, umjetnost...) rasuti po cijelome svijetu koriste svaku prilika da posjete, nastupaju i pomazu BiH. Svaka cast Jusufe a kredit i ostalima.
gigant...ziv bio juka...
Otkad je Harun Mahmutovic istupio, Nurkic nijednom nije svojevoljno odsustvovao za reprezentaciju. Ko god tvrdi drugacije, vjerovatno nije bio upucem o datim situacijama i restrikcijama koje su bile od strane rasporeda NBA lige.
Khabib će ubiti Gaethje ko mraz papriku
Dobro se sjeti, ali bolje ikad, nego nikada.
Poruka novinaru koji piše tekst ne pisati “Nurkić potvrdio....” već ovako “NAJUSPJEŠNIJI BOSANSKOHERCEGOVAČKI KOŠARKAŠ I JEDAN OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA PORTLANDA....” Treba voljeti našu domovinu i naše sinove i kceri sa kojima se svi ponosimo.