Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se zamjerio nasoj rephi i navijacima tako mu kliks stavlja najruznije slike koje mogu naci hahaha
@@vezirac@ evo igro Lilard raspala se odbrana. Bio si upravu :))
Puno su bolje bez Lillarda igrali, dao je 29p a potrošio je milion lopti. Šahbaz Napier je više timski igrač i zato su OKC pobijedili.
Gledam nagetse i onog jokića lik nije normalan prokocka utakmicu protiv najgoreg tima Atlante 0-8 za tri poena 4-24 šuteva iz igre strašno loše ali eto i Lebron je neki dan posrnuo pa može i jedan Nurkić a boga mi i jokić
pogodim chris paul vise od 20.5 poena, dodam uz to tenis 1.10 i golden state konacan pobjednik i oboje padnem...
Loša partija vjerujem da je igrao duže da bi se malo popravio ali sad koliko bi se popravio..Mada on nije kriv za ovaj poraz i ostatak ekipe je igrao očajno..
Tih osam poena je postigao iz 13 pokušaja, što će reći da je ovo bila očajna partija. Biće bolje drugi put.