Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta pratite ovog muslimana kad se on odrekao BiH?
Mrs u pizdu materinu, jajaro.
Strašna igra Jusufa ali opet može bolje i od ovoga samo treba napredovati počeo je malo agresivnije da se bori za loptu pred kraj je malo popustio valjda se umorio ali i Stots ga ne igra kako treba izlazi iz igre skroz da se ohladi Nurk se zaigra ovaj ga izvadi..
....a sto je jako vazno, podigao procenat slobodnih bacanja i smanjio broj turnovers-a. To rotiranje je normalno u NBA, skoro niko ne igra punu minutazu. Nemoguce je za bilo koga na tom nivou odigrati cijelu utakmicu.
@@vezirac@ Znam da ne može 48 minuta da igra ali u lošem trenutku ga izvadi i on se ohladi na klupi dok opet udje mora neku drugačiju rotaciju probati
Juka ne 'ebe živu silu!
Tako je majstore pokaži im znanje
Juka vise bio u zraku nego na parketu.
Kako je portland igrao cudo su se izvukli. Samo udri Juka
u zadnjoj cetvrtini proradio Lilard, unistio ih je tricama, ulazima i asistencijama, dok je Nurkic imao vaznu bananu kod +8 pred kraj i kos sa dodatnim bacanjem.