Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi slike. Dame mu "smiri se nurk, smiri se, polako, polako, disi, disi." A nurkic " ne sviraju faul na meni i nece da Mi dodaju loptu, kmeeeee kmeeeee"
Eto zaboli me
Odlican Portland. Imaju realnu sansu za poziciju 3 ili 4 na zapadu.
Kao i Minnesota, pelicansi, nuggetsi, Oklahoma, spursi, clippersi pa cak i Utah. Svi su tu negdje sa istim skorom, neke tri utakmice razlike u vrh glave.
Dobra utakmica za njega bio je raspoložen dosta i on je jedini koji je i igrao kako treba u prvoj polovini utakmice, šteta samo što nije igro zadnju četvrtinu imo bi 30 poena sa onakvom igrom..
A sto nije igrao zadnju?
@vratiosekorijenima Tebe sam čekao..Nije igrao jer ga je Stotts odmarao očigledno je stots vidjeo da mu ta postava odgovara za ovu utakmicu..Po meni je on dosta loš trener koji ima odlične igraće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jebiga 19 minuta 16 poena,pa ima li taj trener oci,zasto mu ne da vise minutaze
@potocari uveo je davisa koji je specijalac vise za odbranu i za skok, nadskakali su ih u prvom poluvremenu dobro, jer kad je nurkic u igri jedini on i aminu skacu za loptu, a davis igra skupa sa z.collinsom skoro ko 2 centra budu (2.07 i 2.10+), a Towns je zvijer ofanzivno.
@potocari a odgovarala im je postavka sa 3 beka(cj,lil i napier) i 2 visoka igraca, ova 3 kad uhvate ritam i dribling ako je spora odbrana kos 9/10, i sva 3 pucaju 3ce i imaju jak ulaz pod kos a i collins/aminu ako su sa njima skupa isto 3ce dobro gadjaju.
Bravo Juka!