Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li mu svira baja,jebo mu on mater
Juka gospodin i velemajstor!
Sergej Barbarez :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
Molim ubuduće da ne objavljujete bilo šta o ovom čovjeku, on voli samo sebe i zaljubljen je u samog sebe!
pa?
Daj kanite se ovog huškanja. Jokic ne moze protiv sirovine nurkica pod kosem nista. Trebao je pametnije sa izvana. Neki dan je jokoc ubacio 40 poena. Oba dvojica imaju igrace i timove protiv kojih mogu a kojih ne. Neko im sedne neko ne. Zato je to timski sport i treba neko drugi da odradi svoj posao. Ovdje je citav denver zaspao. Nije im obo zadnja utakmica bila.
Tipicna Klix politika mamu im j...
Tako rade pravi sportisti Još da si tako korektan prema reprezentaciji....
@MiIoradlzetbegoni Objasnio.
@MiIoradlzetbegoni Ja mu nisam ništa psovao, ali nečiji papanluk mu ne može biti nikakvo opravdanje da se odrekne svoje reprezentacije i svoje države. Na Balkanu svi svima psuju sve po redu i tom logikom niko ne bi radio ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nurkic ubica svaka cast!