Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim Juku, al su picckurine i George i Westbrook. Sudije su odlučile utakmicu jer nisu svirale faul Goergu, lakat u lice, a u zadnjem napadu George provocira Nurkića prije 2 bacanja.
Nije video, a snimak ne vrijedi ako nema prekida utakmice.
i otac mu je prebio 14 cigana Nurkic samo nastavlja gdje je caca stao 😄
Super se plejofski igralo!
Paul George razvaljuje neku sprkinju, vazda su na prodaju prije turcima a sada i dubajskim prinčevima omiljena roba!
Seru ove sudije , mnogo Čuj podapeo mu
A glupog naslova..... nastavlja rat....sta sad udario udario, sve u zaru borbe..... seleci put ce malo bolje razmisliti i nece praviti takve greske.....Juka je jos mlad ali ide u dobrom pravcu i ovo mu se moze tolerisati. Naprijed Juka!
Supruga od Pol Dzordza je srpkinja Milica Rajic, ona napucava ove najmerno na Jusufa i ne krije mrznju
Boje ga se Crnčuge.
jest seljacina i nije bas pretjerano pametan ali i ova dvojica su vrlo slicni..pogotovo Westbrook..jedino se bojim da mu zbog ovakvih stvari karijera ne krene nizbrdo..
PROVOCIRAJU GA SVO VRIJEME, s jedne strane jeste glupo naštetio je ekipi a s druge ljudske trebao ih je sastaviti sa zemljom
Pa koji je rezultat bio na kraju??
Dobar je ovaj Nurkic. Ljudina.
@odvrndejaje Stvarno mi se dopada ova pedala Rasu, fora za desetku.
Budi kulturan momak, sportista. Nemoj biti sirovina kako to mi vec znamo biti.
Kako ga Juka neofirno potkaci hahahhaha
Tako je Jusufe, nedaj da se kurce. Ovaj ga opali laktom a sudije nista, trebao si mu opalit dva tri puta po pešes samara pa nek danas u skolu nosi raspored od srijede.
Zavisi kako ko gleda, po meni nije ništa kriv. Čovjek ga mlatne laktom u glavu, ništa se ne svira., normalno da će biti isfrustriran.
dobar je.