Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto u how i met your mother kad je Barneyu rekla mama da je previse dobar da igra sa ostalom djecom
Nije njemu problem visak talenta, nego manjak talenta. Nurkic je old school centar, a to se u NBA sve manje trazi. Svi traze centre, koji znaju pucat trice, i koji mogu razvuc obranu. A to Nurkic ne mere.
Postati slobodni agenti??? Valjda, slobodni igrači!!!
u Americi je free agent,ako kazes slobodan igrac ispada kao da je bio zarobljen ili ne daj boze asocira na robovlasnistvo, a znamo kakva je njihova istorija i kojih igraca ima najvise u kosarci ili njihovom fudbalu...
ovo je lose prevedeno...u svakom slucaju Nurkic ce biti ok. Ovo je u stvari samo pitanje da li Blazers imaju dovoljno love da ga zadrze. Ako nemaju, neka druga ekipa ce ga platiti vise...to je to.
...zasto da ne,ovi su svakako gubitnicka ekipa koja svake godine jedva udje u playoff,a imaju ocekivanja da se bore za titulu...smijesni su...izadje petorka u kojoj trojica uopste ne igraju odbranu i onda im za lose partije kriva ona dvojica koji igraju odbranu jer ne mogu da zaustave 5 protivnickih igraca...
a šta je s pjanićem?
Nema veze, uvijek ima instagram, tviter, a i sda je tu zauvijek.
Kam tu PAR bro.
Kad god se zamjeris sefovima na bilo koji nacin oni kazu ...previse talentovan/skolovan i sl...
Prekvalifikovan za posao.
A zato ja nisam mogao uspjeti u sportu. Bio sam previše talentovan. Kix objavljuje najgluplje tekstove.
Nije njemu problem visak talenta, nego manjak talenta. Nurkic je old school centar, a to se u NBA sve manje trazi. Svi traze centre, koji znaju pucat trice, i koji mogu razvuc obranu. A to Nurkic ne mere.
ima za njega mjesto u KK Slobodi
Kako unakaze vijest , članak , 🤬
Eto taman nek taj talenat iskoristi za reprezentaciju.
O tom po tom.