Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka je imao nesreću da ode na operaciju kad je bio dobar. Sad će mu trebati puno vremena da se vrati, ali mlad je, doći će to na svoje. Činjenica je da je Jokić sjajan igrač i oni trebaju motivisati jedan drugog da budu još bolji i da podržavaju jedan drugoga.
Nikola je strašan potencijal, ali njegova zrelost u ovim godinama je za svaku pohvalu. Već je vlasnik nekoliko poteza večeri. Gudurić mora pod hitno u NBA jer je možda i najtalentovaniji igrač Evrope. Evo jedne asistencije Jokića koja je nevjerovatna za igrača na njegovoj poziciji https://www.youtube.com/watch?v=vzSnbsGZL24
PISITE O REPREZENTATIVCIMA BH PUSTI OVE TELE DJEDA BAJU NURKU
Bolji Jokić, što jest jest svaka mu čast. Juka nećeš ti više u startnu postavu sigurno,ni kada budeš zdrav, najzdraviji.
Pa mi nemamo puno igraca,tako da je ok da pišu o tome.
nazigu ga Jokic
Kako ubija ovaj Jokic nije realno