Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek objasnio: "Ovo je zemlja u kojoj svako može da misli šta hoće. Ja želim na košarkaški način da uradim najbolje za ovu državu. Nakon prve pobjede navijači će promijeniti mišljenje. Naša misija je, od Saveza do igrača, da napravimo najbolji rezultat"
Da je to zelio nebi u najtezim trenutcima po ovu zemlju, igrao za susjeda, nego za svoju domovinu Jos samo Seselja da stave za ministra kulture i sporta
@ČičineBrčine treba mu bar dati vremena, mada mene zanima košarka, a ne prošlost. Tekst sa BH basket Mulaomeroviću mnogi zamjeraju što kao košarkaš nije nastupao za BiH. ”Ima vremena da pričamo o toj temi. Razgovaraćemo sigurno i o tome. Ja se sada fokusiram na dio za koji sam zadužen. Ponovo kažem, ponosan sam na to što sam postao izbornik. To je velika stvar i za mene privatno, to znaju svi oni koji me poznaju. Hvala ljudima iz košarke koji su mi dali podršku."
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi koji ste pljuvali Jusufa, sada kada je jasno sta se desavalo u ovoj prici u vezxi njega i bandita haruna, vodjecemo hoce li se "superpatriota" Mirza sada odazvati. Ako sved bude kako treba, ja bih svakako odmah malog Musu gurnuo u vatru, i u formaciji Musa (gordic)-Renfro-Sulejmanovic-Teletovic-Nurkic, sa klupom Kikan, Gordic, Stuipanovic, Atic, Milosevic, Buza, itd, cak i bez Svabe Djedovica... mislim da imamo repku velikog potencijala..
@dulekrele ima, stice pravo krajem juna ili pocetkom jula
Ne može ! Zašto ne može , zato buraz što imaš igrače koji po svojim predispozicijama i svojim kvalitetom nisu spremni na tu "brzu " tranziciju i explozivnost . Nađi bolan taktiku , vodi se onom starom trenerskom , "odbrana je najbolji napad " , mani se tranzicija i svojih ludih snova , sjebat ćeš se bezveze , za odbranu imaš opasnu ekipu ...
KAKO TE NIJE STID ODBIO SI IGRATI ZA SVOJU DOMOVINU A SAD SI SELEKTOR PA SVAKU TEKMU CIJELA DVORANA IMA DA TI J..E SVE IDIOTE
Fuj koji je ovo licemjer, ja lično ne mogu da podržim Bošnjaka koji je u najtežim vremenima igrao za Hrvatsku. A i mi smo vala prokleti, kad imamo klasu selektora , 3 najbolja igrača nam otkažu, a sad kad smo na okupu vodi nas ubleha, amater i loš čovjek.
Mula rad,rad i samo rad!
Damire pokazi pakasima da si dostojan selektorske pozicije a Ruse cemo da .aramo u nasem Mejdanu
Ovakvim ljudima nebi trebalo dati da vode Reprezentaciju BiH. Rođeni Tuzlak a igrao za Hrvatsku ? Pa kad ti nije BiH bila dobra za života, netrebaš joj ni sad. Bolje da su Dževdu izabrali za selektora 100% Bosanac.
Nadam se najboljem i halalim sve ako se kvalifikujemo.
Dobro jutro moj narode, kada sam pricao o Harunu i Dini (kada je reprezentacija i pobjedjivala) vi ste pljuvali Nurkica, Djedovica, Teletovica, a niste ni znali ko sjedi u foteljama i zasto ove ZVIJEZDE (da vjerovali ili ne i kod nas ljudi mogu biti "ZVIJEZDE) ! Ali OK, ja samo molim Boga da se vrate te zvijezde jer bi imali strasnu reprezentaciju! Adin, Musa, Campara (ako Bog da), Mirza, Jusuf, Dzeda itd itd. Niko i ne spominje mladog Osmana koji igra nazalost za Tursku a sve korake
je zapoceo u Sarajevu u kosarkaskom klubu RIN. Takodjer se nadam da ce i Sikiras kad tad zaigrat za BiH!
Ja Damire ni u slucaju da osvojis prvenstvo necu promijeniti misljenje da trebaju postojati neki principi u izboru selektora. Ti si bio izabrao Hrvatsku i to je tvoj izbor, ali kakav primjer ostalim igracima iz BiH daje tvoj izbor na mjesto selektora? Oni koji nisu izabrali BiH kao igraci, a imali su priliku ne bi trebali imati mjesto u njoj. Pogotovo ne oni koji su Hrvatsku izabrali u tom osjetljivom poslijeratnom periodu.
@lik5 ja nisam rekao da mi smeta, ja sam rekao da je to njegov izbor. Znaci svaki igrac treba prihvatiti prvi poziv koji mu dodje? Ovo treba vise biti poruka svima, a pogotovo buducim igracima da ne mogu ocekivati mjesto u reprezentaciji u kojoj nisu zeljeli nastupati.
a ja licno nemam neke posebne emocije ni prema Caticu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam ga pljuvao '97, a necu ni sada. Zelim mu srecu i uspjeh sa nasom reprezentacijim, ali nemam bas neke emocije prema njemu. Isto kao da je na klupu dosao neki Johansen iz Svedske.
Damire nek ti/nam je sa srećom !!! Uzdravlje i Živjeli !
dobar je, dok hoce volonterski voditi ekipu kroz kvalifikacije.. jos zna da je kod nas obicaj da se pljuje po svima i svemu i da smo svi pametni i strucnjaci za sve .. sretno
Hocemo u zenickoj areni jedan dobar mec. Nije fer sto se najopremljenija dvorana u BiH zaobilazi kad se igraju bitne utakmice.
Sarajlija sam, ali se u potpunosti slazem. Jedan u Zenici, ali jedan obavezno i u Tuzli, a mamini sminkeri kad pocnu dolaziti na kosarku u seher, onda i u seheru..
Nema u zenici publike za košarku