Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solidna partija Nurkica, 5 od 9 iz igre s obzirom da je igrao protiv najboljeg defanzivnog centra lige Gobera. I ova sezona Portlanda ce biti kao i prosla, uci ce u PO sa pozicije 7 ili 8 i ispadanje u prvom krugu, a obecavali sh dosta na pocetku sezone. Steta.
Pa i nije neka partija ako das 10 poena za skoro pola sata igre i to pred svojim navijacima. Ali sa druge strane, cijela ekipa je losa, pa se od jednog centra ne moze vise ni ocekivati.
Obzirom da nemaju akcija planiranih za njega, i da veliki dio poena postigne tako sto se izbori sam za sebe, odlican je bio. Ovu tekmu im nije isao PnR njega i Lillarda, pa nije ni postigao vise poena. Ako racunamo da je jos imao 10 skokova, 4 asistencije (najvise u timu, sto ti dosta govori o tome kakvi su ostali plejmejkeri), 2 bloka, 2 ukradene, da je bio najbolji u defanzivi a u napadu imao nekoliko box-outa i sacuvao posjed nakon promasaja, bio je odlican kao i citave sezone.
Bravo Juka!!