Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno mu bilo💪
Ja ne znam kakvi amateri su vama radili ovaj portal al jeste vi svjesni da nikako ne mozemo da odgovorimo na komentare, evo lik mi odg dole ja njemu ne mogu nista. Uglavnom StranackiUhljebTumor dobro kazes svi se prave pametni pa ti prvi, treba bit imat samopouzdanje al i bit realan. Ako ovog neko drafta ja nikad neću više komentarisati sport. Samo sam realan, volio bi da bude ko Jusuf Nurkić al malo morgen.
Sretno!
Ne znam sto ovaj momak ne moze igrat za repku
@heatovac.heatovski jer takvih ima u 3 bih ligi
sretno momku
Šta je fora izać na draft kad znaš da te neće niko uzet ?
NAdam se da naš košarkaški savez prati Luku Garzu, mama bosanka otac amerikanac, ove godina na NBA draftu. Igra centra, a tu smo uvijek bili tanki.
@SRBSKY pitaj staru u cemu smo debeli. ona to najbolje zna.