Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tano daleko četnička pjesma? Pa vi ste stvarno bolesni. Nevjerovatno.
Definitivno ovim tekstom klix pokazuje da je šovinistički portal. Čuj četnička pjesma, jeste vi normalni, pjesma je rodoljubiva, u kojoj se pokazuje ljubav i čežnja solunskih dobrovoljaca prema otadžbini i zavičaju koji su okupirani u prvom svjetskom ratu. Definitivno pokazujete da niste normalni.
Pesma nastala na Krfu 1916.nema veze nisacim nacionalistickim,Nikola Tesla sahranjen 1943 uz Tamo Daleko na sahrani je odsvirao Zlatko Balokovic Hrvatski violinista,ali kad je neko maliciozna budala bez obraza i casti kao ovaj S.G sve je dozvoljeno.
Primitivci ostaju primitivci gdje god bili
Kopija turske pjesme Hatirla Sevgili.
"Tamo daleko" nije kako pise nacionalistička pesma vec patriotska ili rodoljubiva pesma koja peva o srpskom vojniku koji se povlači sa Krfa. Nikakve veze sa ovim sto pise klix
Jeli realno da ste ovo objavili??? Tamo daleko je stara srpska pijesma koja NISACIM ne vrijedja nikoga od exyu naroda!
tamo daleko nacionalisticka pesma.pa majku vam j....m bezobraznu.te 1918g 20000 gradjana splita i okoline je docekalo sa gradonacelnikom smodlakom vojsku timocke divizije sa transparentom dobro dosli junaci nasi.mislim da cak u srbiji tamo daleko nije ni zabranjivana.mozda u bh gde je ipak bio stroziji komunisticki rezim.i napisati da je tamo daleko nacionalisticka pesma.sram vas bilo
"Tamo daleko" je vama nacionalistička pesma?!?!?!?! Kod nas ljudi lepo kažu, rđavom ku.cu svaka dlaka smeta! Imajte poštovanja prema toj pesmi, jer vojska koja je pevala tu pesmu vam je donela prvu Jugoslaviju kojom ste postali pobednička strana u I svetskom ratu, iako ste bili masovno u autrougarskim jedinicama sa Hrvatima. Poštujte barem to!
Otkad je "tamo daleko" sporna pjesma? Kao Srbin se ponosim na tu pjesmu, a sramim se milosevica, mladica i slicnog otpada
Plagijat Turska pjesma "Zapamti draga"
A sta ocekivati, nisu oni krivi, ne treba se rugati. Nedaj boze nikom rodit se u vlaskoj kozi
gooUser325,poslušaj riječi bilo koje bosanske sevdalinke,ili neke druge pjesme,pjeva se o ljubavi,pojmovima iz prirode,toplim osjecajima,a ne o mrznji,klanju,ubi,otmi.....kao u vas svetosavaca.
Postoji snimak sa sahrane Nikole Tesle gde je izvedena ova pesma!
Jbg tebra, srbi su najgori narod na svijetu, barem takav status imaju. Gdje god se oni nalaze tu nema mira. Proklet narod uzas!
mediji su kancer društva, sluge sotone i širitelji straha, mržnje i propagande!
Stvarno katastrofa naslov...non stop sirite mrznju, pratim jos od pocetka serije. Ozbiljni provokatori. Rat bi jedva docekali. Stidite se