Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ministra pedera
jel poveo brata da ih posjeti
zamolio bih premijera da prvi novac koji bude ulozen u sport da Sabitu Hadzicu da ode na edukaciju \"Zasto se poziva Time out\" Sabite sine, nije time out da bi ti govorio proste recenice tipa \"je-be-m ovo i ono\", \"hajmo igrat\", \"zatvorite utakmicu\", \"stisnite\" i sl. stvari kojih se ne mogu sada sjetiti ali su biseri govornistva, time out se poziva da se igrace posavjetuje, smiri, nacrta neka akcija ukoliko si vidio rupu u protivnickoj odbrani (znam da ti ovo ne mozes), da se spoji u niz nekoliko prostoprosirenih recenica. PS plasticna tabla s nacrtanim kosarkaskim terenom ne sluzi da udaris s njom nekoga, nego da nesto nacrtas na istoj. Trazi onaj flomaster \"pisi brisi\" da ti obezbjede i spuzvicu. Hajde Sabite, mjesino stara ... ti i Keno Bajramovic ste olicenje inteligencije.
e sad definitivno nista necemo postici na ep, ovi baksuzni politicari nas vazda pehiraju
Sve vlade u BiH ulažite više u sport!!! Ovo je bruka koliko sada izdvajate. Kad budete ulagali 3 posto od proračuna koliko daju u hrvatskoj i srbiji i to dijelili prema rezultatima onda ćemo bez truna sumnje imati sport s kojim se nećemo sramiti pred komšijama i ostatkom svijeta