Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju mu jos dve plate uz ovu koju prima kao igrac. Jednu posto ih uci kako se igra, a drugu posto je pravi umetnik na terenu. Dicice mu spomenik u Denver.
ja stvarno ne mogu da shvatim ove nase portale koji prate srpske sportase boli me k.rac za Jokica pisuli oni sta o Juki Dzeki Pjanicu ...
Mozda nije do portala nego si ti zatupljen nacionalizmom i pravi si primjer primitivca.
Koga boli ku*ac, ne pišite o srbadiji.
Napaćeni bošnjo
Ja ne znam kad je ijedan srpski portal napisao nesto o nasim sportistima, ali ovi nasi kad ne bi jedan dan napisali nesto bi im bilo. Ne interesuje nas ovaj retard, hebo vas on!
Prvo, pisu ono sto im donosi preglede. Pregledi donosi novac od reklama, a novac nema naciju. Drugo, realno o kome bi pisali?
Možda zato što živiš u državi od tri konstutivna naroda? Možda? Evo dajem ti priliku da proguglaš šta su narodi i šta su konstutivni narodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)