Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Dedajić 18-godišnji i imao je učinak od 20 poena i 20 asistencija. Tokom čitavog susreta vodio je bitku sa iskusnim Amerikancem Jai Williamsom. Emir Krajinić (17) ubacio je 12, uz 5 skokova i 1 blokadu protiv još jednog Amerikanca Cambella. Nedim Omerović 18-godišnjak postigao je 20 poena. 19-godišnji Haris Andelija je također organizovao igru Tuzlaka, ubacio je 4 poena uz 5 skokova i 5 asistencija i 3 ukradene lopte. Trener Damir Mulaomerović. Sve made in Tuzla
Probajte se iživljavati na Igokeji a ne na djeci iz Vogošće!Treba tu i malo sportske časti ali to je u sadašnja vremena mislena imenica!
igokeja? jel to neki novi klub ili te samo gramatika malo *ebe? 😂
@kmotr pa igrali i u Slobodi juniori, 2 iz prve ekipe
Bravo Sloboda 🔴🏀⚫️
Kad sam vidio slike ja konto NBA liga. Klix i novinarstvo.
Dedajic 20 poena i 20 asistencija 💪
Ni 70 razlike ne možete dobit puuu
Salt Lake City Rams