Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nam to CIA radi bre Milojko?
da ima boga sve bi ih pozvo sebi o jednom trosku
Kaze...- Jak pljusak nije zasmetao igracima...ali kada je udario grom...- Znaci, dok je vani bio jak pljusak a dvorana jos uvijek bila suha, to nije smetalo igracima da igraju! Mogao si napisati da su se u suhoj dvorani ( prije groma, ostecenja i vode na parketu ) borili bez kisobrana iako je vani bio pljusak!
A jesu mi vazni ovi vlaski djikani k'o lanski snijeg. Jos i njihova kosarka. Eh to mi je vazno k'o preklanski snijeg. 😂
Sutrasnja naslovnica Informera - Shqiptarski teroristi platili zlim Amerikancima da ukljuce Haarp iznad Srbije. LeBron ljubomotran na srpsku kosarku.
Sto vam ne udari u cijelu smrdiju ljepše bi se živjelo bez vas, stoko bijedna krezuba!
apsite arhitekta bre,kako da ne napravi gromobran na dvoranu..
xa-xaxa-xaxa-xa
Ajmo delije ajmo grobari ajmo radovci ajmo cetnici gdje ste se sakrili..!!!! Ajmoo...
@Dr.ArslanagicLi Oj đikane ruzna lica ti si Turcin posrbica, pitaj babu i pra babu ko je j3ba uz tarabu, ti provjeri svoje gene jer potices od mene!
Čuj udario grom? Pa je li se igra u nekoj seoskoj sali bez gromobrana? Svašta na Dunjaluku.
Steta sto bi krov....
Cetnicka smijurija 😂
Objavljujemo broj telefona na koji mozete uplatiti donacije kako bi nepismena dzikanska krezuba sirotinja bila u stanju instalirati prijeko potreban gromobran.
Ugroženi u svim sferama života. Strašno!!!
Allahu ekber