Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se sada ne oglase kladionice da traze istragu? Kad im nije po volji odmah kao neka istraga, a sad se usutili.
Da vas podsjetim na finale Svetjetskog prventstva 1986. Tada je u samo 48 sekundi (!!!) tadašnja SFRJ doživjela najveći košarkaški brodolom u istoriji. Na plus 9 protiv finala Sovjeta bilo im je sve u rukama, ali su dvije početničke izgubljene lopte i trojke Sabonisa (od tablu!), Tihonenka i Valtersa donijele rivalu produžetke, kasnije i pobjedu. Samo mi ne govorite o nekakvim opkladama...
Ne znam kakav je ovo faul na 0.3 sekunde prije kraja. Ovo nije vidjelo faula, ali eto ovaj Groningen kad nije iskoristio slobodna i sve prilike neka je izgubio.
Nije namješteno. Ovi kakve su trojke pogađali neće više za života.
Ovo ili je teska stela ili su ovi sto su vodili retarirani ali malo napredniji level retardacije.
ljudi jednostavno pogađali sve
Jebote, pa od 20 slobodnih ne znam jesu li 4 ubacili...kolekivno se oprostiti citav tim od kosarke
Ti sto su igrali tikete njima ne treba odvikavanje od kladionice nakon ovog