Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji nacin odvikavanja od droga je da se prestane konzumirati droga. Sve ostalo je magla, kakvi centri rehabilitacijski kakvi bakraci.
Slus'o Hendinu pjesmu "Umoran od snova" i otis'o u nepovrat
eno ga u Gradačcu na sajmu šljiva...
Tramal Odom.
hahahhaaa kralju
Lamar Odoh ja.
":..kud' me nosi mutna rijeka..."
Boli me racku gdje je on, isto ko što njega boli racku gdje sam ja...
njega vise nista ne boli :-)
Vanzemaljci ga kidnepovali...;)
A kazu sportom protiv droge...
nadam se da je imenovani na radikalnom tretmanu odvikavanja od droge daleko od očiju javnosti. nadam se da će ako je tako i uspjeti.
Trazi covjek visocke piramide...jos ih nije nasao, bar tako izgleda :)
Otisao covjek na kajmane.sta ste odmah zakukali.
...fakat ovi americki crnci nisu normalni...pa niti jedan ne moze da sastavi da zivi do 40-te godine...evo u kosarci svi milioneri par godina a onda redom bankroti i ubistva te smrti od alkohola droge i ostalog! fakat su niža rasa!
pare ljude kvare
pa jeste...al kako to bijelci onda rade ... gledaj ronalda...mesija...hiljadu i jednog fudbalera...gledaj skijaše tenisere itd...gledaj glumce i neznam sta... vrlo vrlo rijetko koji bijelac da podlegne bankrotira ili bilo sta... dok crnci redom umiru mladi kako ovi nba kosarkasi tako i muzicke mtv i ostale zvijezde jedina svijetla tacka im je Michael Jordan, braca Wyans, Eddie Murphi Sydney Poitier i Denzel Washington...sve ostalo odron! niti znaju sa parama niti znaju sa zdravljem! a bez para i slave su jos gori...samo geto i ciganluk!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)