Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je u pravu,svi oni koji su gledali ovu tekmu znaju sta je bilo,i svako bi reagovao na isti nacin ;)
Zadar je proustaški grad. Mrze Srbe iz dna duše, ali eto vole nas Bošnjake, jer nas smatraju svojim cvijećem.
ovaj Boris je opasan filozof. da zivi u Berlinu, Cirihu, ili Parizu, gde postoji kultura navijanja, mozda bih i razumeo njegovu ogorcenost. ali decko zivi u Zadru, koji je poznat po \"gostoprimstvu\" gostujucim igracima i navijacima, pevanju decijih pesmica na tribinama, i zasipanjem cvecem gostujucih igraca... a zgrazava se nad ponasanjem publike u Beogradu. Vujosevic je veliki strucnjak, ali je obican coban. U ABA ligi moze da divlja, i psuje, ali je u Euroligi miran kao bubica. Ovo mu nije prvi put da se tako ponaša, i očigledano tako vrši pritisak na sudije, publiku, igrače....
J.e.bo ti Uros mamu !!!
Dobro im je i reko
Po onome što je viđeno na Koševu, navijači Sarajava su fašisti
P.i.č.k.e u.s.t.a.š.ke molite boga što su u ABA ligi zabranili gostujuće navijače došli bi i demolirali bi to vaše selo!
Hrvatska posla, nista me necudi. Zgazite i braco Delije
stvarno koje ste vi pi.de!!! kad razbijate u tuđem gradu, kad pozivate na ubojstva, kad razbijate tuđe autobuse onda ni rječi na vašim portalima, novinama i dnevnicima. a kad dobijete degenek i sl. onda se jadate novinarima, proklinjete \"neofašiste\", kmečite kako ste dobili po pi..., svi javno osuđuju, itd... onda se čudite zašto nitko ne voli ovu državu. ne budite licemjerini i posesivni, nego muški prihvatite poraze i pobjede
vujosevic je za sve kriv,bezveze se divljacki ponasao na tom mecu i psovao ko kocijas na sudiju psovajuci mu od a do z uz unosenju u facu.a onda se i publika digla te su poceli gadjat igrace zadra.i normala sad ovi hoce neku osvetu ccc i to protiv neduzne zvezde koja stim icidentom nema nista.
horde zla pozivaju na likvidacije, pa nikom ništa. jbn djeca cvijeća, licemjeri i piz.uni
u pravu je momak 100%
A ko je Manijacima zabranio da dolaze na utakmice ?? Na proslavi titule 3000 ljudi, na finalu Kupa 1500, koju su portali G*VNAG*VNA.BA i SC-G*VNO.BA, podigli na 15 000, odnoso 12 000. Komitet misli da ih je kaznio zbog zabrane prisustva oublike, a to njima dodje ko normala atmosfera na domacim utakmicama.
šta vi morališete tu, bagro poturcena?? neki dan HZ (homos..e..ksua..alna zajednica) otvoreno poziva na ubistvo Širokobriježana, a sad tu palamudite
ukinut sve mijesovite lige nek se navijaci tuku sa svojim
Seljak Dalmatiner pravi se pametan... Treba mu zabraniti da dolazi na sve tekme, a to je gore nego da si mu uzeo zivot, jer takvi luzeri navijaci nemaju svoj zivot... Naravno, ovo se isto odnosi i na onu bagru u Beogradu, koja je gadjala igrace Zadra cime su stigli, na trenera Partizana, Vujosevica, zbog seljackog kabadahijskog ponasanja na istoj utakmici, a i naravno na sve nase navijace tu u BiH, koji nje znaju navijati kao ljudi, nego navijaju kao stoka. A ima ih dosta, ima.
Mogu shvatiti da je čovjek izrevoltiran, ali kakve veze Vujošević ima sa četničkom strankom i Borom Čorbom?