Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po muslimanskim komentarima SRBI NISU NORMALNI JER SU IGRALI U FINALIMA. NISU NORMALNI JER SU SE USUDILI IGRATI SA NJIMA. NISU NORMALNI JER SU POMISLILI DA IH MOGU POBJEDITI! Ko to još smije da se nada pobjedi u finalima!!!!????? SRAMITE SE SRBI!
posto je realno da srbija izgubi, zele sprijeciti probleme .
A čega je to Bosna prvak nisam još uvijek skontao??? Đak prvak? Tek se počela kvalifikovati na značajnija tamičenja...
bosna je realna, ne umislja da moze pobijediti zemlju koja ima NBA ligu . ja sam djak prvak realista .
Preletece oni su nebeski narod
Vi ste govnavi narod. Navikli da ljubite đonove raznih okupatora. Đonoljubi.
Pa zašto se niste udružili i pobijedili nebeski narod? Kad god smo bili pred fazom da vas zgazimo svi zajedno ste imali svoje USA menore da vas vade iz govana. Vi ste potpuno beznačajni narodi. Đonoljubci. Počevši od Turaka, Austrijanca, Njemaca pa sve do Amerikanaca....uvijek ste bili stočići za čišćenje cipela. Vas nigdje nema...beznačajni ste u svakom pogledu. Znate samo zarađivati pare na priči o srpskoj agresiji. Jadno. Nimalo časti. Mi jesmo popušili ali ne od vas već od Amera. Mi smo slični Galima koji se bore protiv Rimljana. Spartanci koji se bore protiv Persijanaca. Mi smo Srbi koji se bore protiv Turaka, Austrijanaca, Bugara, Mađara, Albanaca! Mi smo Srbi koji se bore protiv muslimana i Hrvata. Mi smo Srbi koji su rekli ne Amerikancima. Mi smo Srbi i ponosni smo na našu borbu i naše heroje. Možete da pljujete ali nikad da nam budete ni do koljena. Ko ste vi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li biti na klixu "uživo"?
dobro je sto je dogodjen let,... u suprotnom, to bi bila utakmica visokog rizika
Sta ce im evropski talibani,gdje je premijer vlade potencijalni masovni ubica pozivajuci ratnog zlocinca sratka da ubije sto muslimana za jednog smrdina kojeg nato ubije bombardirajuci evropske talibane.
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
Ubili musliamana i Hrvata...to je genocid i etničko čišćenje? Pa vi đonoljubi ste pobili više od milion Srba za vrijeme rata. Vi balijanderi ste većina u Bosni zahvaljujući tome. Srba je do '41 bilo preko 50% u Bosni...gnjidaro lažljiva. te teorija zavjere zabij svojim fanaticima u u nos...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće ljudi belaja, pametni. Ovako niko nije kriv, izio Vuk Magarca.
"Da li je nemir,ili je strah.."