Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta smo onda mi?
jest ako je SVIJET = SAD... Jedino su oni toliko opsjednuti trivijalnostima da se ovo uopste mjeri... A ko iole poznaje fiziku zna da je ovo cista glupost..
sto se nasmijah, otidjite malo do turske ili grcke, pa onda serite o bucnosti navijac
Vidi komentara. Jebali vas i Zvezda i Partizan i Delije i Grobari. Glupi Bošnjak! Idite im kite ližite, stoko bez imalo karaktera i mozga! Islamofobima koji se diče genocidnim potezima svojih ''heroja'' odajete neke počasti ovdje. Poserem vam se u usta!
Ja navijam za klub iz moje drzave BiH, a ti i tebi slicni koji zive na 7 nebu nemaju pojma sa realnoscu. Kako mozes porediti nase navijace i navijace CZ ili PFC ? Paša moj budi realan. Nema toga ko ce da zabrani da slobodno i istinski kazemo da su bolji navijaci. A ti sisaj kravu.
Zaboli me *** gdje ti živiš. Ti ako pravim navijačima smatraš šoviniste, fašiste i nacionaliste koji se diče genocidom, silovanjem i sličnim, onda bujrum s njima pa psuj ubijene u ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to nista kad dodju zestoki momci iz HZ NAHOREVO !
Nije to jos ni proslo kraj pravog navijaca.
kako nece kad jedu genetski modifikovane kokoske
kako nece kad jedu genetski modifikovane kokosi
jako bitan podatak