Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.A.S. je najplaćeniji NBA klovn i "prikriveni" rasista naspram bijelih igrača. Nakon što se provalio da se Dončić neće snaći u NBA, trebao se trajno poklopiti ušima.
Crnci novinari i favorizovanje Amerikanaca name a better duo, Jokic nece dobiti MVP samo zato sto se novinari protiv njega okrenu svake godine.
Crnci su svi stali uz Alexandra. shaq, Stephan A..
Crnci rasissti samo nek nije bjel.
Jokić je trenutno najdominantniji košarkaš u NBA i to je nepobitna činjenica. Brojke ne lažu.
Pa nije puno pogriješio bar sa Shai-om. Čovjek ima najlošiju ekipu od svih favorita za MVP i izvlači i više nego maksimum sa Thunderom. On je zasluženo prvi favorit što se mene tiče. Drugo mjesto je između Luke i Jokića, a svi ostali su iza njih trojice.
Boże sačuvaj, ta ekipa bez Shai je razbila Phoenix sa 25 poena.
Pricam Engleskivko maternji ali ja ovog voditelja nisam rijeci razumio odkad se poceo smijati i serati. Sta kaze? You 'bout to see , ha?
to je zato što BLM
Koga briga meni sto je dosadno kod bos je pocnu dosadzivati sa police tloci crnce najveci racisti su crnci u americi koji misle oni.su alpha males and svi su ispod njih
Ne pratim sport, ali ono što sam vidio u NBA nije ni nalik na košarku, ljudi ne poštuju niti jedno pravilo trče sa loptom ko da ragbija igraju
Obo su dobre vijesti za bosanske posrbice na ovom portalu koji vlastite neuspjehe i nebitnost u drustvu lijece trkeljanjem da je neki kosarkas il mu otac ili baba njegova srbi i to im je najveci uspjeh u zivotu. Zbog toga se i on osjeca vrijedniji u svom malom napacenom mozgu.
Zar stvarno ima Bošnjaka koji ovako razmišljaju? Sve nešto kontam da su to neki pokušaji provokacije i podj.avanja, ali zar neko fakat živi sa ovim kontom?
Zasto? Mozda ih je nazvao srbima, obzirom da se radi o tolikoj uvredi? 🤣🤣🤣🤣🤣