Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će biti između 15 i 20 pika što je sasvim solidno. Trebao bi kao Dario Šarić, dvije sezone euroligaške košarke, pa onda NBA. Nadam se da je okružen pravim ljudima.
i sada neka navali malo u teretanu da se razvije i rasiri. samo polako i bice njemu super i u USA.
Mashala, mashala. Eto ode nam jos jedan reprezentativac.
Musa ce da ubije hljeb u amerima tamo mogli bi da GA posude R.Madridu ili Galatasarayu gdje nece dobiti minutazu a protivnici ce GA ugusiti tako da CE kroz dvije sezone uci u povrede I nestati, jebi musa u americi crnjkinje I tako ces se prosiriti kakva usljiva evropska liga sve propali dzuturumi I sljam odbaceni nadrkani kosarkasi, samo dobar Tim u NBA gdje imaju jak koledz Tu je snags I moc.
prvo nba draft, pa euroligaski klub, mora musa osjetiti euroligasku kosarku da se malo "okali"
Sa srećom momčino!!!
Sretno "mali". Rodjeni pobjednik ce da brije i u USA.
Bitno je samo iz Cedevite otići. Najbolje bi bilo kad bi ga.neko izabrao na draftu, pa da ga pošalje natrag u Evropu na kaljenje, jer Musa trenutno još nije za NBA.
ZMAJU SRETNO NA DRAFTU
On moze biti izabran na draftu ali ga mogu ostaviti u Cedeviti .To su vec NBA ekipe radile jedan od zadnjih je bio Cedi Osman,Zizic itd
zna li ikao kako fercera pravni dio kad igrac ide u NBA, sta je sa njigovim ugovorom, ko ga otkupljuje, jel ista situacija kad prwlazi u bilo koji drugi evropski klub?
zasto mislite da znate bolje sta on moze od njegovih ljudi koji ga savjetuju i od njega samog. vjerovatno nece igrati prvih 2 godine, al medu takvim profesionalcima moze mnogo da napreduje nego u cedeviti gdje bi jos igrao 2 godine po ugovoru. jos bolje sto nece nikoga znati pa ce trenirati iz dosade haha
Previše nagao transfer, prvo evroliga dečko si trebao, al kako god sretno ti bilo! 💪
Neosporiv talenat. U NBA-u je ga nigdje nema. Nema fizicke konstitucije, nema inteligencije, tvrdoglav, bahat. Bit će ko Đedović na kraju sa solidnom karijerom, ali nikakvim znacajnijim uspjesima.
@CikaFajer Ako vec imam obezbjedjenu slobodu govora i platformu za izrazavanja svog misljenja, izrazit cu. Ako ti nemas drugog argumenta, onda se pitam da li si ovim ustvari samo potvrdio sta mislim. :)
Najbolji potez koji je mogao da uradi..Da je ostao još jednu godinu u cedeviti ko zna šta bi bilo sa njim a sigurno nebi napredovao jer oni su disfunkcionalan tim..Volio bi da ode sa Nurkićem u Portland ali teško jer Portland ima 17 pik a do tad će ga već neko pokupiti u neki tim..
@Skinhead1921 Ti si kreten kakvog još nisam vidio KD ima 30 godina a musa 19 glupane kako možeš da toliko mrziš djete od 19 godina koje ima ako bog da karijeru i život ispred sebe..Stvarno koliki maloumnik moraš biti za to..
Ode i on iz reprezentacije nazalost...