Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj euroligu preskakat druže , nayebat ćeš ako odeš u NBA direktno pojest će te one gorile , barem ja tako mislim .
Nurkic?
A ti ne bi za minimalan ugovor od 2mil $ ????
Džanane, bježi iz Cedevite - tu ti više napretka nema, pogotovo kod ziheraša Zdovca. Sretno, do 'zvijezda'!
Mali se uzdigo ko da he Lebron James.
Jedno je sigurno, Musa mora hitno otići iz Cedevite. Sve ostalo je sad manje bitno. Ako ćemo realno, Musa ove sezone nije napredovao ni milimetra, ponajviše zahvaljujući katastrofalnom treneru Zdovcu. Čak šta više, Zdovc je gradio autoritet treniranjem strogoće na Musi, na kraju je čak u Musi našao i alibi za neuspjeh. Bježi Musa!!!
ovog je mirza degenecio na parketu hahah mirza mcgregor
Musa ako misliš dobro sebi onda bježi sa Balkana. Ovdje ćeš propasti jer će te naš mentalitet uvući na poligon primitivizma i revanšizma i time potopiti tebe kao sportistu i kao osobu. Bježi što prije i što dalje. Nažalost ali ovo je istina.
Like ako bi ga guzio iskreno ebote
Samo rokaj legendo!
Preskoči euroligu ko što je Lebron preskočio koledž, odmah u NBA tamo je tebi mjesto i tamo ćeš se najbolje razviti.
Kralju jos koju Godinu u Europi,jebeni su oni krkani tamo po NBA...
imam njuh za košarkaške talente, dugo sam se bavio košarkom i jednostavno ne vidim da će ovaj Musa bit neka zvijezda. Dakle po meni je maksimum neka rotacija u euroligašu, nadam se da griješim ali je tako. Da ne bi bilo da pljujem po Musi jer je bošnjo isto sam tvrdio i za Hezonju, dok je imao 18, dok se pričalo da će bit NBA zvijezda. Npr. Bogdanović i Teletović su vanserijski talenti, teško da će Musa ikad dosegnuti približno njihov nivo
Dijamant kojeg treba još malo brusiti... Džanane, Euroliga 2-3 godine i onda pokori USA!
S 18 godina ... Bravo brate ,sve cestitke ,samo nastavi i budi najbolji .
Jeli mali zasto tebi braca Hrvati stalno skandiraju "Musa Turcine napusi se k....e"?
SAMO DA ZNATE RAMO JE UBIJEN OD STRANKE BANDE LAZNOG BRATSVA I JEDINSTVA
Punio bi ga dva dana i tri noci
Te price o nabijanju kilograma pa onda odlazak u NBA je cista glupost odlaskom u NBA treneri ce znati koliko ces nabaciti kila uostalom neide u MMA ako itko od vas prati NBA vidjet ce te koliko igraca ima slicnih nasem Musi.Uglavnom,raspolaze sa tjelesnom figurom koja se moze korigovati i raditi sa njom sta hoces jer lakse je nabijati nego skidati kile, zato momcino sretnooo
Podsjeća me na Giannisa strašno
@IzaOblaka E jebiga druze. Ti bas nisi normalan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)