Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Musa, 🇧🇦
Svaka čast,kapa do poda....
Cestitke i na osvajanju sjajnog 18 miesta na zadnjem Euru
Čestitke i od srca ti želim još bolje partije
Bravo Musa macko ♥️🇧🇦
Dragi Musa da ti Allah podari jos vise snage i sacuva povreda.Da ti Dodik nece zabraniti za Bosnu da igras zbog promocije Bosne.
Odlicna igra I odlicna reklama za drzavu BiH
Samo raditi na sebi i sve je moguće
Mirza Delibašić/Dzanan Musa=Real Madrid Nije slučajnost..Musa treniraj i nastavi tako ostavićeš trag u Realu kao Mirza rahmetli. Sretno
On i Dzekson srcem vole BiH,zato ih narod i voli.
Musa dere jarca! Svjetski, a naš.
Time pokazuje o kakvom sportisti se radi!!! Svaka čast za Musu, a isto tako i za Real Madrid koji je prepoznao kvalitete ovog momka koji još nije pokazao sve što zna i ima puno prostora za napredovanje.
Samo jako Musa, dogodine u NBA da tako igraš!!!
NBA nije trenutno za njeg, bolje bit prvi u Španiji evropskom prvaku nego zadnji u NBA ne treba se zaletit nek nastavi ovako, igra konstantno sa po 20 poena prosjek kao i u repki, odlično se gradu u Realu!
Bravo Musa, cijela Bosna je ponosna na tebe.