Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa de mi razmuti jenu
Bošnjaci dominiraju!
valjda mu je ovo zadnja utakmica u ovoj mrtvoj Cedeviti.
Musa realno najbolji igrač kojeg je Cedevita ikada imala, da je igrao u boljem klubu bio bi u prvih 5 na draftu u to sam uvjeren Cedevita i debil Zdovec su ga usporili ali opet nema veze naći će on mjesto u NBA abd
Ma nek ide u veci evropski klub jos koju sezonu nek se kali, treba njemu jos na tijelu rada da ode u nba. Valja mu se nosit s onim crnjama i tempom u nba, ima tu jos i do minutaze, samo da ne se ne izgubi tamo, jer ima talenat
@rex-croatorum: Bitno je da je predobar za Hrvatsku. Doduše, nisu ih imali ni Kukoč i Petrović. Sve drugo je historija :)))
Gdje su oni jadovi sa kliksa koji su pljuvali Musu ?? Na aparatima nego šta, Musa lave Bošnjački samo se osili niko ti ništa ne može.
2 poena protiv Buducnosti,2 protiv Zvezde
@AdinSuarez Evo jad se javio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to Musa sine krajiški a i bosanski
da li je musa iftario?
@Geran Hahaha jarane ako mi vjeruješ htjedoh da mu napišem da se je Musa omrsio vlajinom, dobro je da sam na tragu velikih umova, pozz za patriotu :)
@Geran Ja gena mošnjana, mali se savio ko kuka..nikad u nba igrati neće! Ima kriva leđa i problem sa vratom a budući da je mlad i da se još razvija, neće mu se razviti prsni mišići zbog onakvih leđa.