Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da je otisao u fenerbahce ili tako neki jadi evropski klub, te korak po korak se razvijao, bojim se da ovako stagnira, a i nije dobro za samopouzdanje.
Umjesto da je ostao u euro ligi jos koju godinu on otišao tamo da se mrlja po razvojnoj...
Moraš u razvojnoj davati po 40 koševa da bi zaigrao u NBA
@Burbon To kada napišeš hoće bošnje glavu da ti skinu.mnogi mnogo veći talenti su nakon drafta poslani u razvojnu ligu pa nakon godinu dvije došli u evropu da igraju i nikada nisu zaigrali u NBAu.Al dečko se trudi.To koliko će izdržati i koliko zaista želi igrati vrhunsku košarku ili mu je dovoljno što je uzeo samo milione to će se pokazati.
To Musa kralju, samo radi i napreduj, niko nije ni ocekivao ds ćeš odmah u prvi tim, aBd da te zdravlje posluži pa ces ti i do prvog tima vrlo brzo