Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste već zlatni! musa-novi kukoč?
dobro si, i meni vuce na kukoca
Kad se zajedno ruke sloze sve se moze,sve se moze.
Sad se slobodno mozete i zamomcit'!
napisat tekst o nasim sampionima, pomenut Čamparu i Musu a izostavit mozda i najboljeg Sikiraša moze samo retardirani "novinar" sa klix-a
BRAVO
Haj ba pobjedite, doček će biti svakako al ako pobjedite biće doček ko kad smo se plasirali na svjetsko u Brazilu.
Gamad politicka, bar po 50 milja svakom momciluku oni su ponos drzave i uradili su vise za nju nego svi vi zajedno
Sportisti iz Bosne, svi od reda.
koliko bi ovi decki bili jos popularniji da svaku utakmicu prenosi neka TV kuca !!!
ova djeca su sampioni i buducnost ove zemlje. nazalost moramo cekat da izumru govnarsko-prodani fosili tipa dodika iostali koje zaboli kurchina za ovom djecom. njima je bitno da yebu narod sto duze, a to uspjevaju tako sto se i sami naguze dai yebu njihovi nalogodavci -kao rusi, ameri, EU pederi itd.
Ako pobijede, oženićemo ih.
Gdje je onaj pakas sto je govorio da cemo izgubiti od Spanaca? Moj pakas!!!! Samo me je Baha sinoc nervirao i to strasno, otpisao nas u trecoj cetvrtini.
Koje TV kuce prenose finale? Face TV nemam, mogu i strani kanali posto satelit hajca. A moze i dobar stream. Hvala.
Momci su vec vice-sampioni, sto je ogromna stvar i ogroman uspjeh. Vratise me sinoc u neka bolja vremena, kad je svaki kvart imao neki svoj kosarkaski teren a djeca rasla uz sportske uzore ...
Na prošlogodišnjem šampionatudobili smo Litvaniju i otišli u četvrfinale gdje smo ispali od Francuza. Evo i tada je Musa rasturao https://www.youtube.com/watch?v=VceGmiO11TA Znači ovi Litvanci nam postaju mušterije u svim sportovima. Nedavno smo ih u rukometu u Cazinu dobili. U fudbalu sa drugim sastavom bi ih dobili. Hajde što Litvance nego ovi momci izbace Italijane, Franncuze, Špance, itd itd Večeras cijela BiH navija za ekipu koja ćee nekad biti No1 u Evropi u košarci.
A večeras je prilika da ovi mlađi vrate za ono neki dan izbacivanje naše U18 u polufinalu od Litvanije i gubitka bronzane medalje. E možemo samo zamisliti kakve košarkaše ima BiH. Jer evo jedni se bore za zlato U16 a drugi za bronzanu U18, i kad se to spoji nekada za koju godinu sa Teletovićem, Nurkićem, Sulejmanovićem kakav će to biti izbor igrača.
20:15 sati :D
Dosta Zmajevi , vi ste već za mene šampioni.
koliko mi je drago radi ovih mladih nada, svaka vam cast ponosno smi svi u drzavi
E hajmo sad fanaticosi da vas vidim, tu vašu ljubav prema domovini. Koliko će vas večeras doći da podrži ove mlade momke. Podrška im je potrebna da se ori dvoranom BOSNA BOSNA BOSNA, a. ne kao sinoć da moram slušati Espanja ili šta drugo.