Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim Teletovica,ali ako i'ko ne treba da putuje u Svedsku i da bude trener,onda je to ovaj jado od čovjeka i trenera!!!!! Mars u svoju lipu domovinu ..
@vlaskaujdurma..."u sridu" svak cast...pa to se vidi i brez Satelita...bojim se slomice malog prije nego se razvije u velikog igraca. Kad se sjetim pokojnog Drazena kakve probleme je imao kad je stigao u NBA, i sve dok nije ojaca nije se mogao nositi sa nabildanim drvosjecama kao Porter i slicni...eh sadasnja Sport-Ekonomija i nova vremena...zalost
Netreba niko ic u Svedsku, pravite samo trosak...
Najpametniji komentar. Sve honorare treba dat odbojkašima paraolimpijcima
To druze...
I ne lupetaj o ponasanju Mirze. Covjek igra u NBA, a to se ne moze ako se ne ponasa kako treba. Ako on tebe ne postuje, treba tebe izbaciti, a ne njega.
Ko nam vise treba, Mulaomerovic ili Teletovic? Trenera ko Save. Noga u dupe i naci nekoga sa autoritetom za selektora.
Sve on komentarise osim svog psovanja igracima.
Damire nelaprdaj vise tako ti boga. Da imas trunke obraza otiso bi iste sekunde a nebi pravio jos veci razdor u samoj reprezentaciji zajedno sa onima koji su te tu doveli
Ovog Teletovica je neko dobro nasavjetovao kako da intevju, uz odredjene kritike onako pomalo upakovane, natjerao je Mulaomerovica da ga odbaci od reprezentacije a sebi je ostavio otvorena vrata za ponovno vracanje u reprezentaciju i ako mu u ovom trenutku nije cilj da igra za nju jer ima neke druge vjerovatno pametnije stvari za njega. Mogu reci da je u stilu jednog pametnog politicara odradio sve to.
Ako bi bilo moguce,trebalo da odes jos nocas,i ti i sve Bukve i tokmaci iz KS.Negdje na pocetku rekao si "Mi predstavljamo drzavu..."Koju ono ti drtzavu predstavlja kao igrac. Mirza je mozda pretjera ali nakon 13 god. davanja moze mu se mozda i oprostiti,a mali Musa treba jos uciti .U sportu je mozda dobro imati malo bezobrazluka ali se isto tako mora imati respekta prema starijim-U moje vrijeme bio si sretan kada te stariji igrac zamoli da mu doneses vode a kamo li da jos igras sa njim
Kasno si selektore poceo nametati autoritet i praviti red u reprezentaciji. Trebao si mu to reci kad je odbio ici za Rusiju. Zali Boze samo one nepotrebne bruke i skandala poslije meca u Mejdanu. Ionako previse problema, sto u sportu, sto u drzavu, jos ono sinoc - katastrofa.
Nama treba jedno veliko spremanje kao u fudbalskom savezu. Da se "pometu" iz saveza raznorazni "dobrocinitelji" (uhljebi, mutikase, agenti i ostale seronje) koji nam odvode djecu iz BiH da igraju za druge. Podvucimo refu pa pocnimo od nule...Imamo potencijala, nismo mutavi.. P.S. A ti Damire trebas jos soli da jedes, nije ovo ba za tebe...
Vrlo ste samokriticni :-) Poslije ovakvog debakla i scena svaki normalan covjek kao trener bi se povukao i zahvalio na ukazanoj paznji. Da, stali ste uz Musu ali kosarka je timski sport. Trenerska uloga je da to funkcionise a vama to ocito nije poslo za rukom. Najpametnije je da se ne blamirate vise i da se povucete sa te funkcije kojoj niste dorasli.
Bez Teletovića i Farski Otoci su jak protivnik za košarkaše BiH, ali obziron kakvu državu i ligu imamo ovo sve je još uvjek jako dobro.
U pravi je Mirza je dobar koliko je i katastrofalan za BiH. Nosi ga
MARS TI MIRZA I BAJA NURKA MARS VAS TREBA DOBRO IZDEGENJACITI STOKO
Lik došao sa namjerom da sjebe reprezentaciju i uspio u tome definitivno,ja Mirzi za sve ono što je uradio u zadnjih 10 godina mogu oprostiti onih 20 sekundi jer se čovjek na kraju izvinio pa na konferenciji objasnio ko je pravi krivac a ovi pametni ljudi koji to govore od prvog dana da će ovaj čovjek sjebati ono malo šta valja jer kao prvo prije 20 godina je pokazao da nije nikakav čovjek su znali da će se ovo desiti,OVO DA NAM SLUŽI KAO PRIMJER,MRŠ IZ SVETINJE ! ! !
Mirza je tu 13 godina!!! A ti izdajniče pakuj se i idi u svoju lipu!! Ne znam samo koja te budala dovede ovdje!!
Da smo uspjeli sacuvat Dusku Ivanovica na klupi ,em ne bi bilo ovih sranja jer covjek zna sta radi ,em bi se kvalifikovali na eurobasket bez pola muke, kakav crni Mulaomerovic tom je najveci uspjeh sto je treniro Cibonu ,lik ne zna akcije da postavi jos je uspio za ovo malo vremena dok je bio unijeti ovoliko negativne energije u reprezentaciju .Po meni je on glavni krivac i misljenja sam da njega nije bilo ,da se nista ni od ovog ne bi dogodilo