Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci će ih jope namlatiti.
Filipovic je bolji od perkovica. Vjerovatno povredjen... imaju 7 dobrih igraca i dva onako koje ne znas sta da se ocekuje. Mogu bit dobri a mogu i flopat. Bogdanovic je bezveze al eto nba... sa 9 igraca hrvatska moze kad se gleda po imenima uradit dobre stvari mada im zelim da ispadnu sto prije. Heh Jedino je hezonja simpatican lik uz sarica i zubca koji su profesionalci al generalno antipaticna ekipa
Upropastit će ih kao što je i nas upropastio
za Hercegovcrle ne cudi, ali Damir iz Tz ne bi trebao da se uklapa u tu pricu. Al jbg, vrhunac igracke karijere bio kad je ovde opste sranje bilo, pa valjalo se snalaziti.
Bojan Bogdanović iz Mostara, Ivica Zubac iz Čitluka, Ivan Ramljak iz Mostara i Karlo Matković iz Livna. Selektor Damir Mulamerović iz Tuzle.
Pa neće iz Slavonije kad je sve gore zakržljalo.
U cemu je problem? Braca bili i ostali. Ili sto bi zlobnici preko Drine rekli da su Bosnjaci hrvatsko cvijece. Jesu pa sta? Kome smeta sikter iz BiH i iz HR.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)