Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako moze izrael igrat u europi sto ne bi i ovi?
zabraniti i njima i izrelcima ucesce u evro takmicenjima
Pa baš Dubai nije u Evropi
Ode sve u Q......c!!!! Finale Kk Dubai-Kk Macabi !!!!
Fiba je pustila konce i upropastila košarku
Euroliganje privatno takmicenje i nema veze sa fibom
Pare ljude kvare . Ne samo ljude ocito , nego i sport . Al Nassr je sljedeci u LP . Smijesno.
koliko dugo vec, zahvaljujuci money money money, izraelski klubovi i reprezentacije iz svih sportova, igraju europska takmicenja...
Pa kad igraju hokej zasto ne bi igrali kosarku!
Pa i u fudbalu igraju izrael, Azerbejdzan, Kazastan… davno je to prestalo biti euro
Što sad ne branite kršćansku Evropu?!🤔
Evropa do Tokija, ha ja...
Toliko košta pasivnost u Gaza konfliktu. Sramota. S.Arabija dobija svjetko u fudbalu, koncerti se održavaju u pravcu "vizije 2030" koju S.Arabija provodi kao nova "moderna" država. Izraelskim dzelatima su ruke odriješene.
FildzanVishka, moze li prevod za ovo sto si napisao?!
Od 2025 zvanični naziv AL Euroleague, ha ha
Pa ovi Emuraćani i jesu Izraelci. ;)
Ne razumijem zasto Izrael igra u Evropi, ili ucestuje na pjesmi Evrovizije? Tamo ne pripada ni geografski a vidimo ni civilizacijski.
Evo prilike da i mi Bošnjaci imamo svoj klub u Euroligi. Turski nam nisu dovoljno muslimanski i danfaju na Bakira. Hoćemo klub sa harfovima.
Igraju i Izraelci odavno