BiH protiv Makedonije
0
Mogu li se pobjedom časno oprostiti?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da pobijede iako je tesko za ocekivati. Jednostavno reprezentacija nam nije kompletna i dok god savez ne poduzme korake da se svi igraci odazovu na okupljanje reprezentacije ovako cemo prolaziti na kvalifikacijama. http://www.worldofbasketball.org
@srbin Kako vi prodjoste sa Svabama?
Barem da nestio imate, mozete se ponositi da su vam komsije velesila u kosarci.
Imamo q.urac, pa ti je*bemo ma.jku, djete, sestru.......i ostalu najmiliju familiju. Jasno sad ce.talju?
Mi na zalost imamo genocidne komsije (srbe preko Drine i posrbice ovdje).
Imamo mitove, legrende, zlatne kosarkase, a sta vi imate
znal neko sta se desava ako budemo zadnji, jel ispadamo u B diviziju?
Ha ha ha ha, muslimani i kosarka :))))))))))))))) Pa vas je Bog, pardom alah, dao samo za ispijanja kafa i jedenje lokuma, rahiticari jedni.
Nemaju boga, imaju niz mitova i legendi.....a ako ustreba od toga se i bogovi prave....npr lazar, milica, karadjordje, milosevic, mladic. Takodjer po potrebi bogovi/mitovi se mogu frknuti sa balkona ili pokopat pod lipom.......
Imas li ti idi.ote djete......zar se ne bojis Boga? Jadan li je taj Bog, kome se ti molis, pas ti mat:er je:bo genocidnu!
Ne dajte se mosnje, ugledajte se na sjedece odbojkase.
ma meni je sjedeca zakon, ocam!
pocnite navijati za Sarajevo... mozda budete imali uspjeha :)
Kosarku pod hitno zabraniti a pogotovo imamovica.
ajde baliyaneri manite se vi kosarke nego pravite baklave i bureke...