Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu,al u k....,sve to treba rastjerati,nogom u zicagu,kao i one baletane od fudbalera,samo sramote ionako osramoćenu zemlju.
ako izgubimo manje od 30razlike bice uspjeh;))
Da je babi mu.da, bila bi djeda... Tako i vama, da onaj nije dao tricu... Da je po.tu.ri.cama pameti, ne bi bili po.tu.ri.ce.
koji ti jezik pricas momak?
ne mogu
Inace Boris Trajkovski je 8000+ arenu i nadaj se na poraz u prvoj cetvrtini. PS. Vec smo dobili britance u britaniju da nije deng pogodio tricu na dvije sekunde do kraja zadnje cetvrtine. Ceka vam PAKAO
koja je tuga od ove nasereprezantacije,,prije bi ko od sale se plasirali za evropsko a sad igramo protivv nekih anonimnih reprezantacija i deru nas uvelike,,tuga i zalost,,,,
ako je pobjeda nad makedoncima podvig, ne treba ni igrati košarku
Koga ba da pobijede,pa oni ne mogu Madzarsku da pobijede,a kamoli Makedoniju.Ne daj Boze da nemaju Vardu,gubili bi sa 50 razlike svaku utakmicu.
biće lakše posle referenduma. 2010 hidžretske kao što neko reče
Mogu 2010. hidžretske... Ili kad bude sjedeća košarka, tu smo carevi...
što smo se plasirali, plasirali smo se
je je je. kurcem u čelo
Nemoj da ti crnac razvali ckapi pa neces moci hodati rasistkinjo.
Gdje će moći kada je crnac na slici. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa protiv crnaca niti bilo koje druge rase, ali da u Bosni igra crnac, pored toliko naših igrača, to je van svake pameti. I neka gube.