Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi hoćete, sa ovakvim timom odigrati onako protiv Poljske je više nego dobro, a za sinoć je besmisleno davati komentare, vidjelo se da Ivanović pomalo štedi igrače za današnju pobjedu aBd..
Onakvu Poljsku bi trebalo tuci sa 20 razlike, heeej 7 minuta bez postignutog poena, djeca nam se smiju.
Kikanovic se loše nosi sa tim da je kapiten i potencijalni predvodnik reprezentacije, mislim da bi puno bolje igrao da je tu Teletović, bio bi puno rasterećeniji, a Šutalo mora jednom proraditi, nadam se da će to biti danas. Od Gordica je dovoljno samo da pogodi slobodna bacanja, barem to..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašan komentar Edina Avdića u kojem je (in)direktno prozvao Teletovića, Nurkića i Đedovića... Za Nowitzkog, u stilu: "37 godina na leđima, par hiljada poena u NBA-a ligi, 220 milijuna dolara zarađenih od košarke, unatoč tome što mu je šef poznat po tome da se protivi da mu igrači igraju za reprezentacije, i opet je tu, igra za Njemačku... Dok neki drugi nude razne izgovore."
Da se Mirza pojavio prekršio bi ugovor i morao bi platiti kaznu od više miliona dolara. To bi naljutilo GM-a Sunsa i vjerovatno bi presjedio sve utakmice. Nakon toga bi bilo čudo da ponovo pronađe klub u NBA
mirzi je za oprost...juka jede govna...nihad glumi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajmo momci, sad trica... nek bude sta bit ne moreeee... prodaja sportske opreme http://www.olx.ba/artikal/18676337/dresovi-za-fudbal-kosarku-anta-sportska-oprema/
samo vi dobro pomislite kad budete lajkali odredjenim sportisima komentare kako su ponosni na nase uspjehe i onda nam naprave ovo
Koja sramota je ovaj kosarkaski tim nevjerovatno
moRe ako kikan popravi sut.. za pocetak barem 4/22...
Sto je ovaj zino ovoliko
mogu kad umjesto kiksanovica bude igro pero djetlic i umjesto sutala neki raspucanovic
Odgovor na pitanje u naslovu teksta: HOCE!!! POBIJEDIT CE!...... AL' U KURCU!!!!! IZGUBIT CEMO SVE UTAKMICE DO KRAJA I OVO CE BITI NAJGORI NASTUP U POVIJESTI BIH!!! PA POGLEDAJTE SAMO SELEKTORA, COVJEK JEDNOM NOGOM U GROBU A DA VODI REPKU!? PA JE LI DIREKTOR REPREZENTACIJA NORMALAN, IMA LI ON OCI KOME JE DAO DA VODI REPKU?! NE ZIVI SE NA STAROJ I IZMISLJENOJ SLAVI!
a sta reci....?
DAJE I PITANJU BROTNJO JABI SE NEKAKO KLADIO
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Idi lijeci se budalo! Ti ne samo da si promasio temu vec si promasio i rupu koju lizes. Operi se budalo smrdis i preko interneta a mogu mislit kako smrdis svojim ukucanima. Sigurni ti u sebi jebu sve po spisku!
Idi budalo lijeci se.... promasio si temu i rupu... ne lize se supak budalo! Ajde operi zube smrdis i preko interneta. Sigurno ti ukucani jebu sve po spisku u sebi.
Mogu li bh. košarkaši pobijediti favorizovani Izrael? NE Ulaganja u sport susjednih premašuje 20miliona EUR! Sistem u BiH ,po priznanju Ministra iz nadležnog resora u emisiji ZabranjeniForum,PRIZNAO sa su ove godine smanjena na približno 4miliona KM!!!??? Nećemo se lagati... :-( ... euforija NE POSTIŽE REZULTATE!!!
može, u hendikepu, vazda smo ih tukli
Al kad se Bavcic vine u nebesa I ispali sut za 3 poena. Neprocjenljivo. Neke stvari ne mozes kupiti novcem.
jao jao favorizovani Izrael... Mi ovakvi desetkovani bez najboljih igraca plus dva tri ekstra kloca trenutno u timu smo u 5 deka sa Izraelom.... gurava utakmica otprilike 75-85 koseva do pet razlike za jedne ili druge... aBd za nas.
Ako momci ostave srce na parketu,kao sto uvijek ostave i uz pametnu igru,mislim da je realno ocekivati poraz.