Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino svjetlo u ovoj tami je sport. Hvala vam na tome. Vi nam koliko toliko poboljsavate ugled u svijetu.
a najvca tama je BHT televizija.... Znate i sami zasto :/
Bravo momci vi ste ponos i bducnost nase kosarke!!
JAKAKO
Od ovih mladih kosarkasa se nesto moze ocekivati, a od ovih seniora samo ispadanje u 1. krugu prvenstva.
Momcima svaka cast! Inace, mene zanima, iz kojeg razloga bilo ko donosi zastavu s grbom Sandzaka na utakmice na kojima igra reprezentacija BiH? (mislim na prvu sliku) Ne smijem ni da nagadjam koja je ovo zastava pored ove sandzacke na prvoj slici. Papci, veceras je igrala reprezentacija Bosne i Hercegovine, zaista ne vidim razlog donosenja nekakvih ŽNJ zastava, njima nije mjesto na ovakvim utakmicama, pokazite malo postovanja prema momcima koji igraju za reprezentaciju, a da ne govorim o momcima koji nisu Bosnjaci a odlucili su da igraju za nasu reprezentaciju.
Konacno savez pocinje da stavlja prave osobe na pravo mjesto.Odlicni mladi momci pod odlicnim strucnim vodstvom odlicnog mladog selektora Alena Abaza.Konacno imamo i mladog trenera iz vlastite baste.Nadam se da cemo uskoro prestati uvoziti selektore jer se pokazalo da imamo i takvog kvalitetnog kadra.
Sve cestitke moji lavovi!
NBA are you ready here comes THE JUSUF.
Jeste, JaVale McGee je veuma jak na toj poziciji centra; svake sedmice ga ismijavaju i tlace.
Nema veze sa ovim ali eto, kad ce Klix.ba party? :)
mrš u dijasporu , mrš!!!
Zbog takvih poput tebe nas drugi i mrze, jer nije normalno mrziti svoj rodjeni narod.
joj imamo pogon za svjetske prvake
tako je seljoberu!
Hvala BHT-u na prenosu u HD-u.
Molim te nadji neko drugo ime! 😤👿👿😧😈
U pardon imenjak, ti si stariji ovdje od mene! 😆😆😆😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponosni smo na vas !