Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci, hvala za ovaj ogromni uspjeh, ali on je, na žalost, u mraku onoga što nam korumpirani političari napraviše, samo mali tračak svjetlosti. Ipak, ponekad i tračak znači nadu. Hvala vam za tu nadu i SRETNO NA PUTU DO ŠAMPIONSKOG TRONA.
Amerikanci spremite se da budete smjenjeni
PA VALA MOGLI STE NAPISATI I REZULTAT......S KOJIM JE REZULTATOM ZAVRSILA UTAKMICA.......
Zadnja poruka njemacke reprezentacije kad ih se ocepilo? Achtung dichtung hahahah
Ovako se igra, ovako , ovako! :)
Jedina balkanska zemlja na Svjetskom bravo bravo!!!
Sta lupas pa evo Srbija igra veceras sa Turskom za direktan plasman na svjetsko? A kao sto vidis vec je osvjala i treca mjesta. Svaka cast za repku!
Mladi bh. košarkaši osigurali učešće na Svjetskom prvenstvu naredne godine i otići će na svoj lićni trošak jer su politićari ispraznili budzed na svijim vikendicama...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)