Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozurili ste, kada sam prije dvije godine pisao. Za NBA moras biti vuk spreman da jedes male ribice. Musa mora jos dobre pure pojesti
@Bombonica2305 Jest, jest, sjećam se kad si ti to pisao, ali te nitko nije poslušao. Njihova greška.
@Bombonica2305 Veliki magu koji poznaje prošlost i budućnost, hoćeš li nam ikad moći oprostiti ili će se tvoj gnjev obrušiti na nas koji nemamo pojma. Tipični mediokritet koji lupa neobavezno, bez ikakve odgovornosti, a kad potrefi nešto onda ja cijeli svijet njegov. Preporuka je da otvoriš agenciju za talente i preuzmeš posao od ovih glupana koji su očito nesposobni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rijedak je koji se vratio. Koga NBA šutne u Evropu on se ne vraća.
@fbUser1577840965 green, beverly, ima ih Jos Po koji.
"Ima samo 21 godinu”... "rukovodit ćemo se činjenicom da to bude najbolje mjesto odakle će se za pola godine ili godinu i po vratit u NBA ligu.”... ”I njemu sam rekao ukoliko se vrati za dvije godine u NBA ligu nije kasno jer će imati 23-24 godine”. DAKLE, OD "ZA POLA GODINE" POSLIJE 5 REČENICA POVRATAK DOĐE DO "ZA TRI GODINE", ŠTO JE 6x VIŠE!! KOJI JE SAMO MULJATOR OVAJ MENADŽER!?!
Ako se ovo vrijeme provedeno u NBA smatra vremenom uloženim u individualni razvoj, onda nisu uzalud potrošene godine. U NBA je imao uslove da se razvije fizički i mentalno kakve u Evropi ne bi imao nikada. O novcu da ne govorimo. Sada treba da to dopuni minutama na parketu, da ga zaobiđu povrede i doći će to sve na svoje. Nije ovaj Rražnatović budala. Zna čovjek šta priča.
Podsjeticu samo da je ovaj lik doprinjeo unistenju kk bosna. S njim su u sukobu interesa radili Samir Avdic i Konakovic i dovodili polovne igrace za skupe pare. U sukobu jer su radili i bili a platnom spisku i menadzera i kluba
Musa je sa 21 godinom vec zaradio par miliona dolara a vi luzeri komentarisite po klixu i lijecite komplexe!
@Tramvajski revizor ebali ti dolari majku. Pa sta ako je zaradio? Pravi boooosnjooook. Zoooorooodio pooora. Mrsh.
@Tramvajski revizor Znaci zivio je za pare i za to da se obogati, a ne da postane sportista sa karijerom i rezultatima. Hajde, neka ima i takvih "sportista" parajlija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ode musa u crvenu zvezdu
nema od njega i NBA nista realno, moze se vracat koliko hoce
Arkanov stric Miškov đed. Sretno Musa.
Daj boze...
"On je sa 21 godinom postigao više od 95 posto igrača u Evropi u cijeloj karijeri i što se tiče uspjeha i finansija." hahahaha ali ovaj hostapler laze ebo mater svoju..
Neku noć sam bio u klubu "Pablo Eksobar" sa Šahbazom i motali smo džoju sa listovima jasina ispusili smo 2 3 a u klubu se pustala muzika jala i buba pa se šahbaz naljutio i prebio bošpumpom i hidrantom Leposlava i sad se zove Mirhad,moja sestra Ibrahim koja je završila medresu sad tu drži mevlude i daruje mevludske bombone i ide u crkvu svake nedelje i moli se allahu!!!
@SALDOBUKSNA u ebo te. Ti si za psihijatriju.
Ma momak je malo napuhan nezaboravan komentar nakon osvajanja evropskog prvenstva u kojem kaze da smo osvojili evropsko na krilima mene i campare, malo prepuhan decko al mu zelim svu srecu
Sad je pravo vrijeme da krene podizati misicnu masu, kao sto je u svoje vrijeme uradio Dragic Miami heat
Bordo gigant!!!!! Sretno ti legendo naša.
sanel 500 na sat vento kickdown kroz prozor sut za 3 poena s 200 metara pogodak kobi brajant s neba moli za milost