Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
//Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Durantula :3
kao što sam i rekao jedna mu se posreći i poslije pokaže 10 utakmica da je prosječan šuter 1-6 za trojku pa i bavčić bi više pogodio od ovog sebičnog konja zbog njega smo ispali sa eura
mamu li vam hejtersku. pa sta ste vi postigli u zivotu. nista. jadnici samo sjedite za klixom i komentarisete o nacionalizmu i kukate kako se nema. mirza je sa svoja 3 poena car a za njega ce doci bolji dani sto ne mogu recci za vas.
zasto danas nema komentara da je teletovic najbolji igrac iz evrope :))))
kretenu.
26k nije 26 poena, probajte sa 26p
Đesi Mirza silo svjetska, dal' Crnčuge u Amer'ci jedu pijeska? Gledam sinoć Obamu na Si En En-u priča o Avganistanu i kontam kad je ono onako crn kakvi su im te tamo u Amer'ci Ciganji, dal' su još mrkiji?
Mirza kao i Dzumhur pokazali svoje pravo lice i maksimalni domet.
Koji je tvoj domet Hikmete? Pokrij se dekom i plači što nikad nećeš biti ni do članka Mirzi i Damiru.
@amino: hikmeta je suvisno i komentarisat. na njegov nivo i nije moguce se spustit. iq mu je kao u kucne biljke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)