Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ovi ameri(kenjci) su neobrazovani do pm, kaze covjek tridesetjednogodisnjak iz Jugoslavije.
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
ŽJO FRIZURE!
nastavio pruzati strasne partije iz reprezentativnog okupljanja
Malo, naročito u odnosu na završetak prošle sezone, nadam se da će se vremenom "zagrijati". Ono što je očito, ova utakmica se igrala u New Orleansu, a ne u Milwaukeeju, tako da ne vjerujem da su Bucksi imali neku podršku poblike, kao što autor članka to nama dočara. Stvarno ne znam zašto neko ko izgleda nikad nije pogledao utakmicu piše o NBA? Ima sigurno ljudi u istoj redakciji koji puno toga o ovoj temi bolje znaju.
Nekadasnji kosarkasi Bosne redovno davali po 30 koseva po utakmici, u vrijeme kada se nisu tri poena evidentirala, a ovo sad vijest ako je igrac par puta skocio i dao par koseva.
Idemo Mirza,moze to puno bolje. Realno Milwaukee je slaba ekipa,cudnu igru igraju,svi idu ispod kosa,tako da suterima daju malo lopti,bori se Mirza,ocekujemo duplo vise poena po utakmici,jer si se ti kroz citavu karijeru dokazao da si vrhunski igrac,milina te je gledati,navijači su uz tebe,sretno.
toliko utakmica u ligi i vi pisete o njegovih mizernih 8 poena, daj ba