Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno bolje okruženje od Brooklyna, želim mu da se dokaže i onda dobije dugogodišnji ugovor sljedeće godine! Let's go MT33!!
Dobar potez. Sunsi ce biti dobri u narednoj sezoni.
plus dosao tyson chandler..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno kapitenu
izgleda da si ti bio ''sevep'' pa da klix objavi ovu vijest. :))))
hahahha (Y)
a jel phoenix jak klub? ja kolko se razumijem u kosarku znam da su lakersi i bullsi najbolji :p
Jel nas ovo klix loži,ja sve provjerio i nba i phoenixovu stranicu,niđe ni riječi o transferu,imal neko tačnu informaciju,je ovo istina?
Ko ce sada gledati utakmice u 4 u jutru, trebao je ostat tamo na istoku
Cestitke Mirza , nazalost ovo je skoro pa 90 % da ga nema na Eurobasketu
ma ekstra ekipa sa tradicijom. sjecam se kad su sa Bullsima igrali finale. onaj Brooklyn je uvijek bio nekako "umjetan". isto kao Wolfsburg.
Veliki Charles Barkley :) Sretno Mirza.
Kazu da mirza ne ulazi na parket kad dode u klub, on sa parkinga odma igra
Kvragu i moja majica Brooklin Nets-a. Mirza pa tek sam je kupio, što nam ne javi da se ne izlažem dva puta trošku. :))
tica naša :D
Mirzaaaaaaaa,svaka cast.Mislim,da ce ovdje imati vecu minutazu,jer to i zasluzuje.Samo naprijed Mirzonii dokazi im ko si i sta si..Bosanski Tornjak.
Super...,imati ce i puno nasih navijaca u Phoenix-u...
Vjerujem da ce doktor nas biti dobra zamjena Markieffu Morrisu. Nemoguce je ocekivati da bude u prvoj postavi i izbaci Morrisa koji je imao jako dobru sezonu iza sebe. Takodjer u prilog Mirzi ide to sto je Phoenix run 'n gun ekipa, dosta sutiraju, brzinski napadi, ako Mirzu krene sut bice odlicno. Ocekujem i ponekad da mijenja Chandlera na centarskoj liniji i dize trojke, da Bog da mu svaka kao protiv Litvanije ulazila. Sretno Mirza lave nas, zivio nam !!!
Sunsi se muce vec par godina. Nemaju pravu ekipu jos od Nasha, Stoudemirea,Mariona, Barbose... A kad nesto skontam, jesam ostario brate.
Šuti, i ja se zabrinuh :D
nek je vala i otišao, tamo nije imao pravu priliku da se dokaže ,mala minutaža a sve u ekipi podređeno Joe Johnsonu i Daronu Wiliamsu sretno Mirza
Brooklyn na aparatima
Cestitam. Znaci sad se legne u 22h, spava se pet sat, ustane se u 03:00, gleda se tekma do jedno 05:10 (nekad i duze), onda se opet malo prilegne pa se opet ustane oko 07:00... haj dobro... Nurkicu ne prelazi nidje drugo, ne remeti mi ovaj plan i ti igras u ova doba.
taman možeš i sabah klanjat :D
Heheh, upravu si :) nema mi sad izgovora :)