Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Mirza, ako ne prodjemo grupu na EP-u bice to iskljucivo zbog tvoje sebicnosti i prosjecnog kosarkaskog znanja, pa onda mozes nastaviti pobjedjivati samog sebe.
ma mirza je jedan solidan-vrlodobar igrac u europskim razmjerima, vrhunski suter, ostali elementi kosarkaske igre su mu na projsjecnom i ispodprosjecnom nivou. pri toem mislim na potpuni nedostatak ledjne tehnike, asistencije na ne bas zavidnom nivou, ulaz rijetko kad koristi iako ima fizicke predispozicije za to jer ima prodor, snagu pa i skocnost. odbrana pick n rolla ne postojeca, skok prosjecan. posteno gledajuci, treci igrac u nekoj sampionskoj ekipi
Samo se povlaci po televiziji nebil nasao angazman u nekom od evropskih propaliteta jer u americi vise nema buducnosti
TI SI TI SI PONOS DRZAVE PONOS DRZAVE
Oni pobjeđuju, samo je pitanje koga?
nek' je tvoj komentar pobijedio