Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježi glavom bez obzira
Jesi našao gdje ćeš doći
A nece ni kod tebe u nazadnu vukojebinu
Bježi Mirotiću od divljih plemena.
Ludilo, koje je srbijicu zahvatilo devedesetih ne prestaje. Bijesan pas se ne lijeci nego ubija.
Velike mudrosti.
Treba odbijati njihove ponude to je divljastvo
Srbija = srednji vijek🤮
Mrzite Bosance, Hrvate, Albance, sa svima ste ratovali. Toliko ste zadojeni mrznjom da mrzite jedni druge. To nema veze sa sportskim rivalitetom to je mrznja. Pismo ovog covjeka i razlozi zasto ne zeli biti dio vaseg svijeta mrznje je najbolji dokaz tome. Sto prije to sebi priznate prije cete ozdraviti.
Nek si nam rekao doktore, nego dodji i napushi se kurcca mog podebelog.
Ma bježi śto dalje od te kanalizacije. Kakav crni Partizan, Srbija.....nisi bunike jeo.
Mi u BiH smo užas od društva, ali ovi u Srbiji su u totalnom kaosu moralnom i svakom drugom. Zašto se baviti idiotima i trošiti svoj život na gluposti kada možeš ugodno živiti u Barceloni ili nekim drugim super gradovima Europe. Ne mogu vjerovati da mu je Srbija uopšte bila izbor sa ovakvim mogućnostima.
Niste ni nacija, samo ste skupina zatucanih debila koji su uz gusle slusali laznu istoriju i mitove.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jeba Vučko Partizane...
Ko te sisa, cuj da igras u zemlji koju volis 🤣, brzo ti je pojasnjeno koga volis, i brzo si shvatio da trebas igrati negdje drugdje.
Srbija druze....Politika,mafija,ubistva zlocini....Pametnom dosta
Zaboravio si dodati starlete, zadrugu, nemoral itd.
Kaže nebojša čović, vlasnik KK "Saopštenje"(C.Zvezda): "Mirotiću, ako potpišeš za KK Partizan polomićemo ti oba koljena pa nećeš igrati nigdje". Strašno je kakvu mržnju među navijačima stvara taj bolesnik već godinama a 10 godina u EL igraju i ništa, dođe Obradović u Partizan i prve godine ode u playoff.
Kozo*ebi
Vucic je kao i Dodik predvodnik kolektivnog ludila jedne nacije(cadt izuzetcima u toj naciji)I sto puta ponovlje a laz je na kraju isfina,sa tima da ta nacija mora biti na kraju svjesna da se mi ostali sem Rusa borimo za njih tj da ih izvedemo na pravi put i na kraju nam moraju biti zahvalni radi tog nasega truda i da ih izvucemo iz ponora u koji upadaju i da ih izvedemo na put civilizacije
Bravo Miroticu, bjezi odavde sto dalje, sad si vidio koja je to bagra, politika u sportu je okidac za sve nemire, jer navijaci su ekstremisti koji samo cekaju naredbu da negdje nesto potpale