Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect Mirza! U savezu trebaju biti bivsi igraci poput Mrsica, Markovica, Firica, Mujezinovica, Avdica da se napokon napravi neka ozbiljnija prica.
Ja mu dajem 6 mjeseci max u savezu
Sretno Mirza iskreno se nadam, da je doslo vrijeme za promjene i da češ imati maksimalnu podrsku ili bar da te nece sabotirati i sprjecavati da nasu kosarku dovedes tamo gdje zasluzuje..
Sretno Mirza, ti si to zaslužio. Prema Musi sam imao respekta dok nije nasrnuo na tebe. Treba on još pure pojesti da stigne gdje si ti bio, ako ikada i stigne.
Mislim to jest neka karijera za naše uslove, ali sad zamisli kad nowitzki završi karijeru...
Cemu uzdizanje ovoga?? Koje je takmicenje osvojio?? Koje trofeje???
Haj ba Kremenko, uhvati se ovaca i cuvaj ih. Sta ti znas!?
Ti zaista ne razumiješ sport, dešavanja u sportu a i Bosnu ( BiH).
PRIKAŽI ODGOVORE (6)