Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
27:3=8?
poturcena matematika
@WoodyW zbog poreza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi otišao u SAD, uzeo pare i krckao ih do kraja života.
Problem je sto je u SAD veci porez ima 8 mil godisnje a porez 50% u Rusiji bi imao 6 mil godisnje ali manji porez tipa 20-30% mozda
ako igras basketicu kao Teo idi :-)))
NIKAD SE NA BALKANU NECE PRESTATI POVLACITI PARALELA SPORTISTE I POLITIKE SVI VI KOJI TO CINITE CRKNITE A JA KAO MUSLIMAN I SPORTISTA ZELIM SVAKOM PROFESOONALNOM SPORTISTI BILO KOJE VJEROISPOVIJESTI SVE NAJ NAJ I PUNO USPJEHA
U Brookyln nek ne dolazi, tamo su teški levati i loša organizacija. Oni su jedna od najslabijih ekipa, bolje mu je ostati u Moskvi, jer su mnogo bolji igrači i plus će više biti plaćen i cijenjen.
Pa u brooklynu naravvno
Braca Rusi su uvijek bliza opcija
jes al za ne amerikance su dosta veci porezi, tako da je ponuda iz cska puno bolja
smrad smradova!!!
duvaj ga
nece smrdin u NBA inace ce ih prusija napustiti nema vise krmetine,votke i brkatih zena hah
Nema tu sta puno da se bira. Spodbiješ onu svoju malu fuksicu i pravac "majka Rusija". Ako Ameri skontaju da ti je punac bio krvoločni ratni zločinac, deportovace i tebe i taj genetski otpad s kojim si u vezi.
@blizanacBL Kakav je osjećaj furati se da si Srbin a gdje god odeš, svi te zovu Bosanac, yebo ti "junak" Arkan sve najmilije u životu?
@Rizzo eee da je bilo vise Arkana danas bi genetski otpad bio tamo gde mu je i mesto..mada, ni ovako nee lose
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
neka ode uzeti pare amerima i u penziju....
jutros sve bezveze članci dajte malo krvi da se koljemo